Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
05, 2008, 07:35:47 pm
42717 Mesaj 8081 Konu Gönderen: 17909 Üye
Son üye: bytasarimci
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Genel Yardım  |  Acaba kaç tanedir? « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Yazan Konu: Acaba kaç tanedir?  (Okunma Sayısı 2965 defa)
aziz
PHP Programcısı

Üyelik Bilgileri
Ynt: Acaba kaç tanedir?
« Yanıtla #15 : 21, 2005, 05:32:00 am »

Ya ben de gördüm dün gece, inanamadım, dikiş atıyorlar, yanığa müdahale ediyorlar, doktor , hemşire oturuyor  Sad

Elbette hiçbir şeyi net söyleyemeyiz, ancak tahminde bulunabiliriz... Tıpkı İstanbul'un nüfusu, yaklaşık olarak ... gibi

Herşey saman altından yürüdüğü ve kimse kimse dürüst olmadığı için... "derin" mevzular bunlar, herşey, sıyrılmaya bakmak lazım arasından

Jabber:
xmpp:aziz@member.turk-php.com
Alihan ÇETİN
www.azizce.com
isinan
PHP Öğrencisi
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 21, 2005, 08:11:38 am »

@tiamat
Birakalim her bilgisayar dili,platformu yasama savasini kendisi versin. Zaman bize hangisinin ayakta kalacagini gosterir. Suni gundemler olusturmanin da bir anlami yok.
Turkiyedeki php programcisi sayisi bize niye lazim? once bunu sormak istiyorum. Anket mi yapiyoruz? Acik kaynagi kac kisi kullaniyor digerlerini kac kisi kullaniyor bunu mu anlamak istiyoruz? Ya da diyelim ki bulduk kac kisi oldugunu. Bu neyi gosterecek?
Turkiyede kac kisi kullandigini biraz anlamak icin dunyada kac kisi kullandigina bakarsiniz ve Turkiyedeki izdusumunu bulursunuz. Tabii bu ne kadar saglikli olur? bilemem.
tiamat
PHP Stajyeri
**

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : 23, 2005, 07:09:33 am »

Anket havasına büründürmek istemem. Farkındaysanız bu konu altında başka yerlere ve başka konulara değinildi. Sorunun özü hiç bir şekilde benim için önemli değil. Herkezin istediği de bu değilmi zaten. Konuşulup paylaşılacak şeyler gerekli. Bana göre bu cevaplar konunu en son ki mesajına göre yazılmalı. Baştaki soru zaten dağıldı ve konu daha subjektif şeylere doğru dağıldı. Bundan herkezin memnun olduğunu umuyorum Smiley

Tuvalete oturmadan önce,
Musluğunu kontrol et bence
Oytun Tez
Oytun Tez
PHP Memuru

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 23, 2005, 09:50:10 am »

Grin
Evet ya böyle bir şey olabilirmi? Adam temizlikçi.Gidip doktorluk yapıyo.İnsan utanır ya.
Bunun gibi onlarca örnek var emin olun..Her sektörde.Bu nedenle pek de doğru rakamlar söylenemez..
Witkey
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #19 : 23, 2005, 10:45:52 am »

Olay Başka boyutlara taşındı Sad)
tiamat
PHP Stajyeri
**

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : 24, 2005, 06:27:38 pm »

En iyi sohbet ya da tartışma başka yerlere sıçrayandır Smiley Öğretmeniniz sohbet edasında bir ders yapma düşüncesine girdiğinde ilk önce öğrencilik yıllarından girer. Sağ sol meselesi yapar. Sonra da bir bakmışsınız nolacak bu ülkenin hali ve en sonunda "Bi araba almıştım..." diye bitirir. Bakalım bunun sonu nasıl bitecek Smiley

Tuvalete oturmadan önce,
Musluğunu kontrol et bence
vollkiy
PHP Stajyeri
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : 14, 2006, 06:24:25 am »

selam  arkdaslar konuşmaları okudumda bende bi yorum yapmak istedim  bende burda iki arkadaslar kadar meraklıyım programlama ve  tasarım konusunda  ben çok yeni ve  acemiyim bu konuda ama bişiler yağmaya çalışıyorum. matematiğin öneminin buyuk oldugu konusundayım sizce matematiği zayıf olan  birinin bu işi yapabilme olasılığı nedir? bende bu sorunun  cevabını  merak ediyorum. bu konuda ki dusunceleriniz neler

Witkey
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #22 : 14, 2006, 07:51:08 am »

Sadece içinden gelmesi lazım bunu başarabılme ıstegı olması lazım [ Zaten ahım şahım mat. kullanılmıyor ama kullanacagın yerlerle de karsılasıcaksın bazı şeyleri eksik bırakırsan olmaz ] ileride çok başını ağrıtır.
Oytun Tez
Oytun Tez
PHP Memuru

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : 14, 2006, 08:27:40 am »

Bizim kullandığımız alanlarda her ne kadar matematik gerekmese de ne bileyim, bir ileri-yapay-zeka uygulamasında; iş zekası uygulamasında; yada mikro-çipli-uygulamalrda oldukça yeri var matematiğin.
vollkiy
PHP Stajyeri
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : 14, 2006, 08:40:12 am »

başara bilme azminden yana sıkıntımız yok  Grin sanırım biraz kafa patlaktıktan ve araştırdıktan sonra yapilamayacak pek bişi yok gibi Smiley sizce öle değil mi? olmuyo die bırakmamak gerek sadece

hevall
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #25 : 15, 2006, 03:46:00 am »

php betiği bilen çok azdır Türkiye'de.
Ama bir kişide ben bilgisayar ve yazılımları noktasında herşeyi biliyorum derse bence hiç bişi bilmiyodur. Çünkü teknoloji kendisini sürekli yeniliyo.Herşey değişiyooo sürekli bir değişimmmmmm
derim. Roll Eyes
Oytun Tez
Oytun Tez
PHP Memuru

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : 15, 2006, 05:16:32 am »

Teknolojiyi yakalamanın en iyi yolu arkadaşlar, teknolojiyi bizim ilerletmemizdir. Kendimizin ürettiği bir şeyi yakalamak diye birşey olmaz; çünkü zaten yakalanacak nokta BİZizdir.
Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.