|
aziz
|
Ya ben de gördüm dün gece, inanamadım, dikiş atıyorlar, yanığa müdahale ediyorlar, doktor , hemşire oturuyor  Elbette hiçbir şeyi net söyleyemeyiz, ancak tahminde bulunabiliriz... Tıpkı İstanbul'un nüfusu, yaklaşık olarak ... gibi Herşey saman altından yürüdüğü ve kimse kimse dürüst olmadığı için... "derin" mevzular bunlar, herşey, sıyrılmaya bakmak lazım arasından
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isinan
PHP Öğrencisi
|
@tiamat Birakalim her bilgisayar dili,platformu yasama savasini kendisi versin. Zaman bize hangisinin ayakta kalacagini gosterir. Suni gundemler olusturmanin da bir anlami yok. Turkiyedeki php programcisi sayisi bize niye lazim? once bunu sormak istiyorum. Anket mi yapiyoruz? Acik kaynagi kac kisi kullaniyor digerlerini kac kisi kullaniyor bunu mu anlamak istiyoruz? Ya da diyelim ki bulduk kac kisi oldugunu. Bu neyi gosterecek? Turkiyede kac kisi kullandigini biraz anlamak icin dunyada kac kisi kullandigina bakarsiniz ve Turkiyedeki izdusumunu bulursunuz. Tabii bu ne kadar saglikli olur? bilemem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tiamat
|
Anket havasına büründürmek istemem. Farkındaysanız bu konu altında başka yerlere ve başka konulara değinildi. Sorunun özü hiç bir şekilde benim için önemli değil. Herkezin istediği de bu değilmi zaten. Konuşulup paylaşılacak şeyler gerekli. Bana göre bu cevaplar konunu en son ki mesajına göre yazılmalı. Baştaki soru zaten dağıldı ve konu daha subjektif şeylere doğru dağıldı. Bundan herkezin memnun olduğunu umuyorum
|
|
|
|
|
|
Tuvalete oturmadan önce, Musluğunu kontrol et bence
|
|
|
|
Oytun Tez
|
 Evet ya böyle bir şey olabilirmi? Adam temizlikçi.Gidip doktorluk yapıyo.İnsan utanır ya. Bunun gibi onlarca örnek var emin olun..Her sektörde.Bu nedenle pek de doğru rakamlar söylenemez..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Olay Başka boyutlara taşındı  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tiamat
|
En iyi sohbet ya da tartışma başka yerlere sıçrayandır  Öğretmeniniz sohbet edasında bir ders yapma düşüncesine girdiğinde ilk önce öğrencilik yıllarından girer. Sağ sol meselesi yapar. Sonra da bir bakmışsınız nolacak bu ülkenin hali ve en sonunda "Bi araba almıştım..." diye bitirir. Bakalım bunun sonu nasıl bitecek 
|
|
|
|
|
|
Tuvalete oturmadan önce, Musluğunu kontrol et bence
|
|
|
|
vollkiy
|
selam arkdaslar konuşmaları okudumda bende bi yorum yapmak istedim bende burda iki arkadaslar kadar meraklıyım programlama ve tasarım konusunda ben çok yeni ve acemiyim bu konuda ama bişiler yağmaya çalışıyorum. matematiğin öneminin buyuk oldugu konusundayım sizce matematiği zayıf olan birinin bu işi yapabilme olasılığı nedir? bende bu sorunun cevabını merak ediyorum. bu konuda ki dusunceleriniz neler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Sadece içinden gelmesi lazım bunu başarabılme ıstegı olması lazım [ Zaten ahım şahım mat. kullanılmıyor ama kullanacagın yerlerle de karsılasıcaksın bazı şeyleri eksik bırakırsan olmaz ] ileride çok başını ağrıtır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oytun Tez
|
Bizim kullandığımız alanlarda her ne kadar matematik gerekmese de ne bileyim, bir ileri-yapay-zeka uygulamasında; iş zekası uygulamasında; yada mikro-çipli-uygulamalrda oldukça yeri var matematiğin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vollkiy
|
başara bilme azminden yana sıkıntımız yok  sanırım biraz kafa patlaktıktan ve araştırdıktan sonra yapilamayacak pek bişi yok gibi  sizce öle değil mi? olmuyo die bırakmamak gerek sadece
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hevall
Ziyaretçi
|
php betiği bilen çok azdır Türkiye'de. Ama bir kişide ben bilgisayar ve yazılımları noktasında herşeyi biliyorum derse bence hiç bişi bilmiyodur. Çünkü teknoloji kendisini sürekli yeniliyo.Herşey değişiyooo sürekli bir değişimmmmmm derim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oytun Tez
|
Teknolojiyi yakalamanın en iyi yolu arkadaşlar, teknolojiyi bizim ilerletmemizdir. Kendimizin ürettiği bir şeyi yakalamak diye birşey olmaz; çünkü zaten yakalanacak nokta BİZizdir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|