|
|
|
Yazan
|
Konu: win2000 server asp form kayıt sorunu (Okunma Sayısı 3707 defa)
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Ben Asp yi sevmıyorum sadece sana yardım etmeye calısıyorum :S
Yazdıgın hatayı Tr'ye cevırıyorum sadece :!
Microsoft OLE DB İnternet Servis Sağlayıcı ODBC için Sürücü Hatası '80004005'
[Microsoft][ODBC Microsoft Access Sürücüsü] İşlem için güncellenebilir sorgu kullanılmalıdır. /kur.asp satır 297
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yonjanet
|
:Dvalla inan bende hiç sevmiyorum.  Yazdığın cevap için teşekkürler. çeviri kısmını bende yapabiliyorum tek eksik şimdi ne yapmam gerektığı hiç bir fikrim yok en azından sunu dene diye bir fikre ihtiyacım var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Sen Eğer Asp 'yi bilmiyorsan Bırak  PHP 'yi ogrenmeye bak derim Şu anda Bir PHP formundasın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yonjanet
|
haklısın php forumundayım ama asp de php de benim için onemli değil sadece tam anlamıyla çalısan bir server için urasıom bunun içinde fikir istiyom hem bu kısım sunucu yardım kısmı değilmi. yinede saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Yok hayır o konuda demedım zaten senı dıslamak vs.. gibi bir niyetim yok benım nıyetım seni de PHP'ye kazandırmak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yonjanet
|
valla aslında benimde niyetim yok bu asp olayına ama windows server kurabildim kendi cabalarımla. ondada php desteği yok yapabilirsin diyolar ama nasıl olduğunu solemiyolar linux için bi arkadas gelcek insallah ondan biseler kapabilirsem php olayına gircem linux server kurunca zaten burda milletin kafasını sisircem durcam git burdan dicekler. şimdilik onu yapana kadar bunla yetinmek durumundayım. su nalet pc ye tam anlamıyla calıstırmazsam gebercem burada onun için herkesin yardımına ihtiyacım var
TESEKKÜRLER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Apache2triad paketini kur sadece başka bir şey yok PHP,ASP,MYSQL kullanabilirsin . Download adresi için google'ye bakabılırsın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yonjanet
|
bu apache olayını yukledim ıss yi durdurdu. email vs hersey tamam belli deneme yanılma olacak ıss olayı ne olacak domainleri vs nasıl ayarlıcam balı surdun kactın. phpmyadmin kısmındanmı ayarlıcam burdansa nasıl. basit oldugu belli ama hiç bişi bilmiom nasıl olcak buiş hade bakem aldın basına bela bide burada hangi bolumde bunla ilgili konular var
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18, 2005, 03:51:43 pm Gönderen: yonjanet »
|
|
|
|
|
|
 |