|
|
|
Author
|
Topic: acemi yardımı (Read 1548 times)
|
asere
Yeni Kullanıcılar
|
merhaba arkadaşlar ben bu işe yeni başlayanlardanım sorunum ise access te bir veri tabanı oluşturdum 1-bu veritabanını dreamweawer ile yaptığım sayfalara nasıl bağlarım 2-sayfalarımda birkaç form oluşturup bunlardaki bilgilerin veritabanına kaydedilmesini nasıl sağlarım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bigman007
PHP Öğrencisi
exit();
|
sorununa cevap degil ama, niye mysql degilde access?
|
|
|
|
|
|
exit();
|
|
|
asere
Yeni Kullanıcılar
|
access daha kolaydı ayrıca mysql de bir türlü çalışmadı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isinan
PHP Öğrencisi
|
Php ile mi accesse ulasmak istiyorsunuz? Bu cok gereksiz bir sey. Php ile mysqli veya baska bir veritabani sunucusunu kullanmalisiniz. Access i atin gitsin. Ama eger asp ile Accesse ulasmayi dusunuyorsaniz bu bazilari tarafindan tercih edilen bir durum. Access cok yetersiz olsa da kullanilabilir. internette ornekleri cok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Guest
|
asere Toplu Kurulum paketlerinden birini deneyin Wamp,Xamp vs.. gibi. ? Mysql ve PHP Köfte ekmek gibidir  Bir de yanında kendınızı ayran olarak düşünün ortaya ınsanlar ıcın ne güzel bir ziyafet cıkar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asere
Yeni Kullanıcılar
|
bu söylediklerinizi denedim phptriad kurdum fakat bir türlü sonuca ulaşamıyorum forumlarda yazan şeyleri uygulamaya çalışıyorum fakat localhost yazdığımda hiçbir sayfa açılmıyo IIS servislerini durduruyorum felan ama olmuyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asere
Yeni Kullanıcılar
|
ayrıca explorerda 127.0.0.1 yazdığımda benden kullanıcı adı şifre istiyo bunu nasıl atlatabilirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isinan
PHP Öğrencisi
|
Kusura bakmayin ama phptriad la ugrasmayin diycem. Wamp,xampp i filan deneyin bunlarin kurulumlari gayet basit. ya da phtriad i kaldirip tekrar kurun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Guest
|
ISS serverından kaynaklanan bır problem olabılır oncelıkle ISS kaldır ve Bu paket programlardan bırını yukle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asere
Yeni Kullanıcılar
|
arkadaşlar önce phptriad ı kurdum ve çalıştırdım herşey güzel gidiyordu bir veritabanı oluşturdum ve sayfayı kapattım ve açamadım hiçbirdeğişiklik yapmama rağmen aynı sayfayı( http://localhost/phpMyAdmin) birdaha açamadım yaaa deli olacam.. biri yardım etsin lütfen....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Guest
|
phpMyAdmin yanı veritabanına gırmek ıcın gereklı mysql kullanıcı adı ve sıfrenı gırmelısın, Karşına gelen panele...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|