Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
09, 2008, 01:58:53 am
42744 Mesaj 8090 Konu Gönderen: 17931 Üye
Son üye: medist
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Sunucu Yardım Forumu  |  hosting yardım? « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: hosting yardım?  (Okunma Sayısı 516 defa)
CanDemir
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
hosting yardım?
« : 25, 2006, 12:58:42 pm »

Arkadaşlar ben hosting alacağım ama, türkiye fiyatları yurtdışına göre baya pahalı. Şimdi godaddy'e baktım arada nerdeyse uçurum var. Türkiyede 100mb alan, 5 gb bandwidth için istedikleri parayı onlar 5 gb alan, 250 gb aylık transfer için istiyor. Şu linki incelermisiniz. Economy plan fiyatları çok iyi gibi geldi bana. Acaba ordan hosting alsam bir sorun çıkar mı? Ne gibi dezavantajlarım olabilir?
zombie
Global Moderatör
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: hosting yardım?
« Yanıtla #1 : 26, 2006, 05:43:15 am »

godaddy i tavsiye ederim, hem fiyatlar turkiyeye göre daha makul hem de kodların için daha güvenli olur  laugh görüyoruz bir sürü büyük sitenin scriptli dolaşıyor, çoğunlukla hosting firmaları bunları alıp bir şekilde dağıtıyor. godaddy nin böyle şeylerle uğraşacağını hiç sanmıyorum.

oktay
Admin
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : 26, 2006, 02:19:07 pm »

Godaddy her türlü pisliği yapma fırsatı bulunca en önde giden şirketlerden. Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. Birazcık Internette araştırsan nasıl bir şirket olduğunu kolayca görebilirsin.

oktay

Jabber:  oktay@member.turk-php.com

[color=666666]Oktay Altunergil, http://konspyre.org [/color][/size][/font]
CSPHP
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 27, 2006, 11:41:03 am »

bi kere yabancı firmalardan alacaksan oranın dilini iyi bilmek zorundasın bu büyük ihtimalle ingilizce olacak yoksa derdini anlatamazsın tabi bunların başında teknik terimleri çok iyi bilmen lazım ben www.ahosting.biz i kullanıyorum gayet memunum geçen gün çok önemli bir sitenin veri tabanı uçmuş adamlar 1 saast öncesinin yedeğini verdiler bana.ama düğer kötü yanları forum kurmak yasak  1 saniye içinde 3 mail atmak yasak mp3 falan filan dierk kapatıyorlar bidaha ordan açamıyorsun.
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.