|
|
|
Yazan
|
Konu: hosting yardım? (Okunma Sayısı 516 defa)
|
CanDemir
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaşlar ben hosting alacağım ama, türkiye fiyatları yurtdışına göre baya pahalı. Şimdi godaddy'e baktım arada nerdeyse uçurum var. Türkiyede 100mb alan, 5 gb bandwidth için istedikleri parayı onlar 5 gb alan, 250 gb aylık transfer için istiyor. Şu linki incelermisiniz. Economy plan fiyatları çok iyi gibi geldi bana. Acaba ordan hosting alsam bir sorun çıkar mı? Ne gibi dezavantajlarım olabilir?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zombie
Global Moderatör
|
godaddy i tavsiye ederim, hem fiyatlar turkiyeye göre daha makul hem de kodların için daha güvenli olur  görüyoruz bir sürü büyük sitenin scriptli dolaşıyor, çoğunlukla hosting firmaları bunları alıp bir şekilde dağıtıyor. godaddy nin böyle şeylerle uğraşacağını hiç sanmıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oktay
|
Godaddy her türlü pisliği yapma fırsatı bulunca en önde giden şirketlerden. Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. Birazcık Internette araştırsan nasıl bir şirket olduğunu kolayca görebilirsin.
oktay
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CSPHP
Yeni Kullanıcılar
|
bi kere yabancı firmalardan alacaksan oranın dilini iyi bilmek zorundasın bu büyük ihtimalle ingilizce olacak yoksa derdini anlatamazsın tabi bunların başında teknik terimleri çok iyi bilmen lazım ben www.ahosting.biz i kullanıyorum gayet memunum geçen gün çok önemli bir sitenin veri tabanı uçmuş adamlar 1 saast öncesinin yedeğini verdiler bana.ama düğer kötü yanları forum kurmak yasak 1 saniye içinde 3 mail atmak yasak mp3 falan filan dierk kapatıyorlar bidaha ordan açamıyorsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|