|
|
|
Yazan
|
Konu: mesaja zipli dosya ekleyemiyormuyuz (Okunma Sayısı 2663 defa)
|
|
alpaygunes
|
slm aslında başka bişi yazcaktım ama dosya eklemem gerekti bende sormak istedim bu form daki mesajlara nasıl dosya ekleriz ?
|
|
|
|
|
|
Allah kimseyi forumsuz bırakmasın.
|
|
|
serkan
Serkan Ceylani
Admin
|
Simdilik hayir.Daha onceki forumda bir soruna sebep oldu o nedenle simdilik dosya ekleme kisimini aktif hale getirmiyoruz.Ileride acacagiz...
Serkan
|
|
|
|
|
|
İletişim: xmpp:serkan@member.turk-php.com (Jabber) (Lütfen sorularınızı forum içinde sorunuz.) Arşiv: http://arsiv.turk-php.comSerkan
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Dosya yüklemek için benim öneri ve favori adresim internetfiles.org adresini tercih edin derim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mudkicker
Arif Ender
Admin
Mastered PHP
|
benim tavsiyem de bu tip soruları bu foruma atmayın derim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alpaygunes
|
yukardaki mesajı aslında başka bir tecrübemi paylaşmak için açmıştım ama mesajı yazdım dosya eklemek için sayfada EKLE botonu aramaya koyuldum bulamayınca hayal kırıklığının verdiği dakldınlıkla mesajın içeriyini değiştirip buraya atmışım can havliyle
bozulan arkadaşlar kusurbakmasın birdaha OLMAZ
|
|
|
|
|
|
Allah kimseyi forumsuz bırakmasın.
|
|
|
|
Oytun Tez
|
Ben de bu mesajı görünce php mail de dosya ekleyebiliyormuyuz sorusu aklıma geldi ve php yardım da açtım konuyu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mudkicker
Arif Ender
Admin
Mastered PHP
|
bozulan arkadaşlar kusurbakmasın birdaha OLMAZ
Bozulma falan yok sadece, yanlış yerlere post etmeyelim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hevall
Ziyaretçi
|
Mesaja niye zip yüklüyon veya yüklemek için uğraş veriyon anlamış değilim hani yaf kime gönderceksen msn var. Çok çabuk gidiyo. Eğer foto varsa biraz boyutunu küçült dakikada gidiyo yani mesajı boşver. Mesaja yazderimmmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
Mesaja niye zip yüklüyon veya yüklemek için uğraş veriyon anlamış değilim hani yaf kime gönderceksen msn var. Çok çabuk gidiyo. Eğer foto varsa biraz boyutunu küçült dakikada gidiyo yani mesajı boşver. Mesaja yazderimmmm
Şimdi bir makale ekledim siteye ve buna dosya ekleyeceğim. Bunun için herkesin msn ini alıp mı yollayayım?!? Arkadaşın bahsettiği buydu sanırım. Bu güvenlik nedeniyle şu an sağlanmıyor ama ben makale eklediğimde serkan'a veya oktay'a gönderiyorum, ellerinden geldiği kadar çabuk bir şekilde ekliyorlar. İyi çalışmalar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|