Witkey
Ziyaretçi
|
Evet arkadaşlar sabırsızlıkla beklediğimiz Pardus’un 1.1. Alpha sürümü şu anda FTP sunucularında yayınla ftp://ftp.uludag.org.tr/pub/pardus/kurulan/1.1-Alpha/pardus-1.1-alpha.isoadresinden indirilebilen bu pardus için geliştiriciler gece bile çalışıyorlardı. Geliştiricilere sonsuz teşekkür ediyorum. Neler yeni konusuna gelince ise daha detaylı bilgiyi pardus.org.tr adresinden alacağınızı biliyorum (: Ama şunları söyleyebilirim 17 saniyede açılma ( müdür ) , conexant accessrunner chipsetli modemlerin Linux sürücüleri Sonsuz Teşekkürler Pardus. İyi Çalışmalar, Onur Yerlikaya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
Konuyu Linux bölümüne taşıdım. Gerçi Genel Yardım içine de dahil olabilecek birşey ama Linux/Unix forumuna dahil edilmesi daha güzel olur. Tabi Sizden Bize ile alakası yok, dalgınlık oldu heralde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustklc
|
vatana millete hayirli olsun. fransanin mandrakesi, almanyanin susesi neden bizim de pardusumuz olmasin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alperfm
|
Baştan ben de böyle düşünmüştüm ancak gentoo tabanlı olduğunu öğrendiğimde açıkçası biraz üzüldüm. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeW
|
[-FM.net'ten alıntı-] Kuluçka dağıtım olarak gentoo kullanıldı ancak Pardus gentoo tabanlı değil. Gentoo sadece ilk temel sistem geliştirilene kadar üzerinde çalışacak bir platform sahibi olmak için kullanıldı. Yani Pardus sıfırdan geliştirilmiş bir dağıtım. [/-FM.net'ten alıntı-/] Niye böyle yapmışlar sorusunun cevabı da zaten Uludağ'ın sitesinde mevcut. http://www.uludag.org.tr/projeler/paketler/kulucka/node_4.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dede Korkut
Yeni Kullanıcılar
|
En uygun yerde yanıt aradığımı düşünüyorum.
Pardus ile PHP çalışması yapılır mı ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alperfm
|
Php ile her sistemde çalışabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dede Korkut
Yeni Kullanıcılar
|
Pardus 1.1 Alpha'yı bugün indirdim.
Kuramıyorum. Windows xp'nin verdiği mesaj:
"Windows'un bu dosyayı açabilmesi için, hangi proğram tarafından oluşturulduğunu bilmesi gerekiyor. (...)"
Seçenekler: . Uygun proğramı bulmak için web hizmeti kullanmak, . Listeden Proğram seçmek
Windows'a ne cevap vereceğim ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustklc
|
Pardus 1.1 Alpha'yı bugün indirdim.
Kuramıyorum. Windows xp'nin verdiği mesaj:
"Windows'un bu dosyayı açabilmesi için, hangi proğram tarafından oluşturulduğunu bilmesi gerekiyor. (...)"
Seçenekler: . Uygun proğramı bulmak için web hizmeti kullanmak, . Listeden Proğram seçmek
Windows'a ne cevap vereceğim ?
windows uzerinden pardus kurulmaz arkadasim. indirdigin iso dosyasidir. nero ile cdye yazacaksin. sonra da sistemi o cdden baslatacaksin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeW
|
@alperfm
"Windows Apache MySQL PHP" şeklinde bir açılımı olan WAMP'ın başka bir sistemde çalışacağını düşünmek hatalı olur.
Ama birçok Linux dağıtımında olduğu gibi Pardus'ta da birçok sunucu ve sunucu modülü paket yönetim sistemi yardımı ile ((birkaç tıklama ile)) kurulabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alperfm
|
Hmm... Ben sorunu yanlış anlamışım. Arkadaş windows kullandığını söylediği için wamp ı önerdim. Linux için lamp (hatta pcbsd için de pamp var  ) var. Onu önereyim o zaman 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|