|
|
|
Yazan
|
Konu: apache çerez.. (Okunma Sayısı 639 defa)
|
|
madzombie
|
yazdığım kodları denemek için kendi bilgisayarıma apache kurdum ama çerez yaratmıyor.. acaba kodlarda mı sorun war dedim hazır portallardan kurup denedim onlarda da çerez problemi war. bunu nasıl düzeltebilirim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Achilles
Engin Dumlu
Kullanıcı
|
kullandığınız tarayıcı çerez kabul ediyor mu ?
|
|
|
|
|
|
[color=3399CC]Engin Dumlu[/color][/i] [color=3399CC]engin[at]turk-php[dot]com[/color] [color=3399CC]achilles[at]member[dot]turk-php[dot]com[/color]
|
|
|
|
madzombie
|
tabii ki İE opera ve mozilla da denedim ama olmuyo bu arada apache'yi apache2triad programıyıla kurdum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
kodlarında hata olabilir belki de  istersen bir yaz buraya inceleyelim Iyı calısmalar, Onur Yerlikaya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
contact
Yeni Kullanıcılar
|
Aynı problem bende de söz konusu. Ne yaptıysam olmuyor. phptriad'tan kurmuştum PHP ve MySQL'i. Windows XP kullanıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Achilles
Engin Dumlu
Kullanıcı
|
çerez oluşturduğunuz script için örnek bir kontrol -bash-2.05b$ telnet example.e-php.net 80 Trying 160.75.116.125... Connected to example.e-php.net. Escape character is '^]'. GET /site1/ HTTP/1.1 Accept: */* Accept-Language: tr Accept-Encoding: gzip, deflate User-Agent: Moz Host: example.e-php.net
HTTP/1.1 200 OK Date: Thu, 06 Jul 2006 17:30:31 GMT Server: Apache X-Powered-By: PHP/5.1.4 Set-Cookie: VID=6e3cc4beddf72907e2669bbdf19f45900e741b6d; expires=Thu, 06 Jul 2006 21:30:31 GMT; path=/; domain=.example.e-php.net Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 Pragma: no-cache Transfer-Encoding: chunked Content-Type: text/html; charset=utf-8
2203 <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> .... ... </html> 0
Connection closed by foreign host. -bash-2.05b$
|
|
|
|
|
|
[color=3399CC]Engin Dumlu[/color][/i] [color=3399CC]engin[at]turk-php[dot]com[/color] [color=3399CC]achilles[at]member[dot]turk-php[dot]com[/color]
|
|
|
besaer
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaşlar herkes aynı sorunu yaşıyorsa o zaman apache cokie desteği vermiyor olmasın. Bendede apachetriad var firefox ve ie ile çalışıyorum ama cokie maalesef yok.. başka bir paket kullanmak yada farklı bişe yapmak lazım heralde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|