|
Yazan
|
Konu: site bitti, artık yayına, ama nasıl? (Okunma Sayısı 758 defa)
|
|
DicdatorWolf
|
arkadaşlar merhaba,
sistemime phpmyadmin i, mysql, apache yi falan kurdum hiç sorun yaşamadım, herşey gayet iyi güzel açılştı. sitemi yaptım, bir hazır xoops portal scripti falan.
fakat gel gelelim sitemi ben şimdi internetteki hostuma nasıl yüklerim? bunu adım adım anlatan bir makaleye yada bir forum başlığına rastlamadım, kusura bakmayın.
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Localinizdeki dosyaları ftp yoluyla sunucunuza gonderin ardından da SQL dosyanızı PHPmyadmin vasıtasıyla alarak Sunucunuzun mysql serverına dump edin Gerekli SQL ayarlarını yapın ( konfigürasyon dosyasında Kullanıcı adı şifre veritabanı adı vs. ) Hepsi bu kadar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DicdatorWolf
|
localimdeki dosyalar derken, yaptığım sitenin klasörü ile birlikte phpmyadmin klasörünüde yüklemem gereklimi (sanmıyorum)?
sitemin klasörleri içinde bir sql dosyası mevcut değil, peki phpmyadmin klasöründe mi oluyor bu sql dosyaları yada nerede?
tam bir acemiyim. daha önce hiç kullanmadım, dump dediğin nasıl yapılır mesela? adım adım anlatan bir döküman yok mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Arkadaşım Bir defa sıtenı hangı klasore koyduysan o klasorden bahsettım ben sana phpmyadmin klasorunden değil! Ikincisi PHPmyadmin kullanmadıysan daha once Bu dökümanı incele ardından bir problem yaşarsan gene buraya yaz.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11, 2005, 12:44:30 pm Gönderen: Witkey »
|
|
|
|
|
|
DicdatorWolf
|
verdiğin link çalışmıyor, sormak istediğin sadece, hostumdaki cpanelden yeni databaseyi, şuan localimdeki databaseyle nasıl eşleştireceğimdi.
veya hostumda bir database kursam scripte onu tanıtsam, database içeriğini nasıl update edeceğimi söylesen yeterli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
verdiğin link çalışmıyor, sormak istediğin sadece, hostumdaki cpanelden yeni databaseyi, şuan localimdeki databaseyle nasıl eşleştireceğimdi.
veya hostumda bir database kursam scripte onu tanıtsam, database içeriğini nasıl update edeceğimi söylesen yeterli
1 incisi üzgünüm linki eksik vermişim düzelttim 2incisi de bu şekilde konuşma tarzını beğenmedım emir verir gibi konuşuyorsun, belki biliyorum bazı şeyleri bilmiyorsun ama bende bazı şeyleri bilmiyordum ama senin gibi kimseye emir verir gibi bir istekte bulunmadım.! Dökümanı incelemeni veya Host sahibinden fikir almanı öneririm. Saygılarımla, Onur YERLIKAYA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DicdatorWolf
|
Arkadaşım Bir defa sıtenı hangı klasore koyduysan o klasorden bahsettım ben sana phpmyadmin klasorunden değil! Ikincisi PHPmyadmin kullanmadıysan daha once Bu dökümanı incele ardından bir problem yaşarsan gene buraya yaz. sen çok kibarsın ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |