Pardus artık hayli gelişmiş. Pardus 2007 yi kurdum ve çok beğendim. Pardus bazı donanımlarda sorun çıkarabilir. Cd rom umu tanımadı monitörü ve ekran kartını otomatik tanıdı. Kendim değiştireyim desem nasıl ve nereden olacak bulamadım. Bunlara rağman Pardus çok iyi gidiyor. Program kurmak kaldırmak çok kolay ve internetteki depolarda yüklü programların sayıları artıyor. Şu andada kaliteli ve çok sayıda program var.
Bence son derece tertipli bir çalışma ve gelişiyor. Bu sebeplede mutlaka denenmesini tavsiye ederim. www.pardus.org.tr
Mandrivanın live cd sini denemek istiyorum. Bu live cd ubuntu gibi hem live cd hemde istenirse kurulabiliyor.
Iyi bir secim yapmisiniz, zaten benim onerim deney yapin, arastirin, sizin icin kolay ve kulanimli olan hangisi ise onu kulanin. Mandriva'nin yani sira Ubuntu.gnome.iso oneririm. Yani bunlar deney ve secenek meselesi, sonucda linuxun bir cok versiyonu var, sizin icin hangisi daha makul ise onu kulanin.
Takildiginiz yerlede yardimci olmaya calisirim. Burdaki arkadaslarin da yardimci olicagindan eminim.
cellfish
CELLF1SH -----BEGIN GEEK CODE BLOCK----- Version: 3.1 GAT dpu s+:++ a---- C++(+++)>$ UL++++ P+>++ L++>++++ E W++ ?N ?o K w O M+ ?V PS PE Y+ ?PGP t+@ 5 X++ R+ tv+ b+++(+) DI D+++ G++ e-<++ h@ r--(++) y ------END GEEK CODE BLOCK------