|
Yazan
|
Konu: KareSehir.Com (Okunma Sayısı 1332 defa)
|
|
|
|
muratmoon
|
Sistemin kopyalanmasi, degistirilmesi tamamen yasadisidir.
demişsinde, sen düşünceyi önce bi kopyalamasaydın bence...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muratmoon
|
session hatası veriyor, saçma yerlerde "a" harfi çıkıyor.
kodlarını bi gözden geçir istersen...
son olarak lütfen "server side image mapping" diye bi google araması yapın. şuanki hali explorer işkencesi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oytun Tez
|
Değişik tarayıcılarda denedim (ie,ff,opera) "A" yı hiçbir yerde göremedim..Üye olma bölümünde fazla bir etkisi olmayan header-session sorunu var.Onu da hemen halledecem. Ie'de de denedim, fakat fazla kasmadı? Bir de image map kullanmıyorum.. Ayrıca, fikri korumuyorum orada, sistemi koruyorum  ayrıca site benim değil sonuçta, başkasına yaptım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muratmoon
|
http://www.karesehir.com/koordinat.phpsayfasını aç ve sağ tarafa bak. gizli "a" harfini göreceksin. <map name='koord'>
bu satır ile başlayan yerden aşağısındaki kod image map. bunu client da değil server tarafında da kullanabilirsin. böylece sayfa yüklensin diye 10dk beklenmez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oytun Tez
|
a yı hala göremedim ama  bir de map kullanıyorum doğru  nasıl unutur biri yaptığı sitedeki şeyi anlamıyorum ama  bir de o image mapi, client de değil de server da kullanmak nasıl oluyor anlamadım?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muratmoon
|
a artık çıkmıyor. sen düzeltmediyse bi şekilde düzelmiş.
daha önceki mesajlarımda nasıl arayabileceğini söylemiştim. ama madem senin siten değil boşver.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeTrO
|
@OyunTez
baba senin hatan... nasıl anlatayım...
artık olayi parmağında çeviren adamların içinde bu sitenin bir nevi reklamını yapman olmuş (reklam diyorum ki bu böyle)
bunun yanı sıra ben orada iki reklam gördüm ... ve muratmoon kardeş sitede bi hata buldu... ama reklamlar id=19 dan başlıyor...
demekki bu site 18 kere denenmiş...
bu 18 denemede bu hata hiç mi gözükmedi...
ayrıca linkin teki kırık
yani
demek istediğim sitenin düşüncesi iyi
ama kodlama zayıf...
Kolay gelsin
MeTrO
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cemcem
|
Valla hocam bu siteyi kim neden calsin neden kopyalasin ben anlamadim sahsen inceledim ama yani kusura bakma amacim yargilamak degil ne istendiyse sen onu yapmissindir ama bunu bana bedava verseler almam cunku tasarim icler acisi , kodlama da oyle ozel bir sey yok yani ne matematiksel bir kodlama ne bir algoritma gordum...
ozetle; hic merak etme kimse bu siteyi calmaz...
|
|
|
|
|
|
Impetus Plexsus
|
|
|
|
Oytun Tez
|
Tamam siteyi çalmazlar boşverin  Peki tam olarak nereleri eksik sizce? Matematiksel kodlama var diyebilirim.Ama sonuçta bu bir yapay zeka projesi değil  Bedava verseler ben de almam, çünkü işime yaramaz  İsterseniz cemcem e yada muratmoon'a (en çok onlar yazdı da  ) kodları göndereyim.Açık, eksik, yada saçma kodları bana söyleyebilirsiniz.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muratmoon
|
Gönderebilirsin.
Client map'ten server map'e çevirmek için uğraşamam ama kodlamandaki hataları gösterip, en azından düzgün çalışabileceği kadar optimize edebilirim.
Böylece optimizasyon nasıl yapılır bunu da görmüş oluruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|