Kuja
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaşlar hepinize selamlar, Benim ilk sorum şu, Bir server kurmak için ne kadar paraya ihtiyaç duyarım? İkinci sorum ise acaba hangi alet ve edevata ihtiyaç duyarım bunların markalarını ve fiyatlarını yaza bilirmisiniz? (NOT: Bu server yoğun trafic karşısında tıkanıp kalmamalı) İyi çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cemcem
|
Reseller hizmeti vern firmalarin web sayfalarini incele oralarda en makul ve en ideal sunucu larin konfigürasyonlarinba ulasirsin bu en dogru yoldur bence biz senin kafani bulandirmayalim bin tane ses cikartip....
|
|
|
|
|
|
Impetus Plexsus
|
|
|
|
MeTrO
|
bak sana guzel bi server kurayim kafadan
+P4 3.4GHz işlemci +1024 Mb DDR Ram +Ethernet +Asus anakart +soyle fazla degil 2 tane 80Gb harddisk +CPanel (lisansli) +Unix isletim sistemi... +512 k baglanti (bak burda insafli davrandim)
boyle bir server topla bi de borusan a veya turk telekom a kur ilk musterin ben olurum
bunun fiyatina gelince..... bosver yuregine inmesin...
hevesin kirilir:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allow-Man
Alaattin Kahramanlar
PHP Öğrencisi
|
Hocam bu 512K bağlantı biraz az kaçmamış mı  bak sana guzel bi server kurayim kafadan
+P4 3.4GHz işlemci +1024 Mb DDR Ram +Ethernet +Asus anakart +soyle fazla degil 2 tane 80Gb harddisk +CPanel (lisansli) +Unix isletim sistemi... +512 k baglanti (bak burda insafli davrandim)
boyle bir server topla bi de borusan a veya turk telekom a kur ilk musterin ben olurum
|
|
|
|
|
|
while(1) work;
|
|
|
mudkicker
Arif Ender
Admin
Mastered PHP
|
bence güzel olması için 2048 lazım  (abartacağımız kadar abarttık zaten) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sparov
Bugra
Yeni Kullanıcılar
Web Tasarım Uzmanı
|
S.a arkadaslar bı yanlıs anlasılma olmus galiba arkadasımız reseller degil server ıstıyor yani lan game sunuculugu irc radyo kurulumları yapmak ıstıyor.. Bunun ıcın ıyı bı ftp bılgısı ve shpere kullanımı nı bılmek yeterli ayrıca bıde sunucu kıralıcaksın onun fıyatıda aylık 70$ dan baslıyor www.dedicatedturk.com yada www.indexservers.net e bakabılırsın
|
|
|
|
|
|
Satılık Elektro Bateri Gorusmek icin msn:destek@webciler.info
|
|
|
|
deja_wu
|
S.a arkadaslar bı yanlıs anlasılma olmus galiba arkadasımız reseller degil server ıstıyor yani lan game sunuculugu irc radyo kurulumları yapmak ıstıyor.. Bunun ıcın ıyı bı ftp bılgısı ve shpere kullanımı nı bılmek yeterli ayrıca bıde sunucu kıralıcaksın onun fıyatıda aylık 70$ dan baslıyor www.dedicatedturk.com yada www.indexservers.net e bakabılırsın www.dedicatedturk.com olumlu TR Hattı www.indexservers.net olumsuz Yurt dışı bağlantılarda sorun yaşarsın. heleki 5 adet radyo shell accontu açınca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sparov
Bugra
Yeni Kullanıcılar
Web Tasarım Uzmanı
|
S.a arkadaslar bı yanlıs anlasılma olmus galiba arkadasımız reseller degil server ıstıyor yani lan game sunuculugu irc radyo kurulumları yapmak ıstıyor.. Bunun ıcın ıyı bı ftp bılgısı ve shpere kullanımı nı bılmek yeterli ayrıca bıde sunucu kıralıcaksın onun fıyatıda aylık 70$ dan baslıyor www.dedicatedturk.com yada www.indexservers.net e bakabılırsın www.dedicatedturk.com olumlu TR Hattı www.indexservers.net olumsuz Yurt dışı bağlantılarda sorun yaşarsın. heleki 5 adet radyo shell accontu açınca. tr olması sart degil ayıca ucuzluk ve kalite ıcın yurt dısı sart ancak desteklerı konusunda bı sey soyleyemem
|
|
|
|
|
|
Satılık Elektro Bateri Gorusmek icin msn:destek@webciler.info
|
|
|
Kuja
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkurler ben makinamı topladım özelliklerini yazayım P4 3000, ıntel anakart, 1gb drr 400mhz ram, 120 gb samsung 7200 rpm, 512 adsl yakında hızını arttırma ihtimali olabilir. vs.vs.  Ben bu serverla hizmet vermicem sadece kendi bir kaç sitemi yayınlıcam ama şu anda şöyle bir sorun var virtualhost kurcam ancak beceremedim.  Windovs xp sp 2' de apache 1.3 sürümü var ama ben httpd.conf dosyasına bunları ekledim ve virtualhost'umu çalıştıramadım. NameVirtualHost 127.0.0.1:80
# wwwbenimsite.com
<VirtualHost 127.0.0.1> ServerAdmin root@benimsite.com DocumentRoot /www/www.benimsite.com/ ServerName lll #ErrorLog logs/error_benimsite.com #TransferLog logs/access_log_benimsite.com </VirtualHost>
acaba bu konuyu bana biraz anlatabilicek bir arkadaş var mı? İyi çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deja_wu
|
http://www.turk-php.com/smf/index.php/topic,62.0.html yukardaki adresten baka bilirsin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sitearsiv
|
Hocam bu 512K bağlantı biraz az kaçmamış mı  bak sana guzel bi server kurayim kafadan
bence yetersiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
böyle eski mesajları tekrar gündeme getirmek fantezi oluyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asimetrixx
Yeni Kullanıcılar
|
S.a arkadaslar bı yanlıs anlasılma olmus galiba arkadasımız reseller degil server ıstıyor yani lan game sunuculugu irc radyo kurulumları yapmak ıstıyor.. Bunun ıcın ıyı bı ftp bılgısı ve shpere kullanımı nı bılmek yeterli ayrıca bıde sunucu kıralıcaksın onun fıyatıda aylık 70$ dan baslıyor www.dedicatedturk.com yada www.indexservers.net e bakabılırsın
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08, 2006, 09:19:10 pm Gönderen: asimetrixx »
|
|
|
|
|
tolgam
PHP Öğrencisi
|
mrb arkadaşlar bende pc de windows sunucu kurmayı düşünüyorum pc bilgileri p 4 512 ram asus anakart 80 gb hard disc Ethernet 3.ghz işlemci 1024 adsl 4 gb kotalı işletim sistemi xp sp2 de var vista da var sizce hangisi daha uygun olur?? windows server 2003 bulamadım da  ve sizce bu donanımla maxsimum ve minumum kaç onine ziyaretçi kaldırır pc yi kasmadan bide benim adsl kotalı bi sorun çıkarmı??? upload sınırsız mı acaba adsl de???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bendeseni
Arya Emini
PHP Stajyeri

Şebnem Ferah Fanatiği
|
MS-DOS server kullan. Nasıl deme, ben de bilmiyorum. Öncelikle herhangi bir firmadan hosting hizmeti alıp kendi kendini hacklemeye çalış. Ondan sonra kendini server kurmaya hazır hissettikten sonra buyur window~1 xp server (!) sizin. Plesk icat oldu mertlik bozuldu. Piyasa adminden geçilmiyor. Daha cumartesi kavga ettim bir adminimsiyle! Yapmayın arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|