Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
09, 2008, 02:32:31 am
42744 Mesaj 8090 Konu Gönderen: 17931 Üye
Son üye: medist
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Uygulama Yükleme, Kurulum ve Ayarları  |  Ziyaretciler icin site hizmeti vermek istiyorum « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: Ziyaretciler icin site hizmeti vermek istiyorum  (Okunma Sayısı 231 defa)
mustklc
PHP Stajyeri
**

Üyelik Bilgileri WWW
Ziyaretciler icin site hizmeti vermek istiyorum
« : 08, 2006, 11:11:30 am »

Arkadaslar ben sitemde ek bir hizmet olarak, kullanicilarin kendilerina ait resimleri, yazilari ve linkleri koyabilecekleri "spaces.msn.com" veya sitemmynet.com tarzinda, anasayfalari olacak sekilde bir hizmet vermeyi planliyorum.

bunun icin de hotscripts.com dan blog paket yazilimlari indirdim . ama bunlar tek kisilik bloglar. O  yuzden de isimi gormedi. blogdan baska hangi kategori olabilir bilemedim

ben ziyaretcilerin benden alan almasini istioyorum. mesela; www.adresim.com/kullanici1 , adamin adresi olacak ve icinde resmi, yazisi.. vs olacak. yani mynetteki hazir siteler gibi diyebilirz. sihirbazlarla olusturacak ve degistirebiliecek

sizce bu tur bir hazir scripti nerden bulabilirim. bu tur hazir cms ler var mi?

kendim de yazardim ama vaktim cok kisitli. Sizden öneri bekliyorum. Turk-php beni hic eli boş bırakmadı. Wink
« Son Düzenleme: 08, 2006, 12:24:20 pm Gönderen: mustklc » Logged

online alisveris: www.akntarz.com
BÖTE forum: www.maxibote.com
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.