|
|
|
Yazan
|
Konu: Site ici arama Motoru- No Database (Okunma Sayısı 885 defa)
|
|
paksoyahmet
|
Arkadaslar sonunda siteme ekleyebilecegim php ile hazirlanmis database istemeyen bir site ici arama motoru buldum. Ilgilenen arkadaslar varsa bana burda mailini yazsin hemen ona mail atayaim.
Simdiden herkese kolay gelsin
Ahmet
|
|
|
|
|
|
Saygilarimla
Ahmet
|
|
|
EvrenWeb
Evren Bayraktar
PHP Memuru

iLahi PHP ;)
|
Arkadaşım buraya yazsanda gereken alıp kullansa ?? Niye böyle bi şeye gerek duydunuz anılayamadım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arsenlupen
Yeni Kullanıcılar
|
yani bencede >:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paksoyahmet
|
Kodlari buraya yazabiliyormuyuz. bunu bilmiyordum. Nasil yapabilirim bunu, Beni daha da isime gelir herkese teker teker e mail atmaktansa.
|
|
|
|
|
|
Saygilarimla
Ahmet
|
|
|
EvrenWeb
Evren Bayraktar
PHP Memuru

iLahi PHP ;)
|
:S kodları yazıcan çalıştırmıyacan. BU yazı yazdığın yer varya hani kodları burayaya yazabiliyormuyuz diye yazdığın yer. oraya kodlarını yazıp [code ] [/code ] (Aralarda boşluk yok.) etiketleri arasına alıp Gönder diyicen :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paksoyahmet
|
Arkadaslar buraya kodlari yazarim ama baska bir belge daha yaratmaniz gerekir. ve bazi aciklamalar var onun icin en iyisi ben size bir link verim ordan herseyi indirin. lutfen BENI OKU dosyasina bakin daha fazla aciklama icin. Herhangi bir yanlis anlasilmaya sebep olduysam lutfen kusura bakmayin. Sadece bu konuda yardimi olan arkadaslara yardimci olmak istemistim. Download Link: www.allaboutturkey.co.uk/search.zipHerkese kolay gelsin....
|
|
|
|
|
|
Saygilarimla
Ahmet
|
|
|
neoturk
Yeni Kullanıcılar
|
bu cok zor ve zahmetli vakit almaya gerek yok paylasimin icin saol kodlar belki ise yarayabilir ancak gercekten zahmetli http://www.wrensoft.com/zoom/burdan indirini herseyi hazir eger sadece databasesiz bir search istiyorsaniz ancak unutmayinki veri tabnsiz arama surekli guncellme isteyen bisi bu arada php ile indexleme yapan kodlara sahip arkadas varsa paylasabilise bende mutlu olurum!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
plazma
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaslar buraya kodlari yazarim ama baska bir belge daha yaratmaniz gerekir. ve bazi aciklamalar var onun icin en iyisi ben size bir link verim ordan herseyi indirin. lutfen BENI OKU dosyasina bakin daha fazla aciklama icin. Herhangi bir yanlis anlasilmaya sebep olduysam lutfen kusura bakmayin. Sadece bu konuda yardimi olan arkadaslara yardimci olmak istemistim. Download Link: www.allaboutturkey.co.uk/search.zipHerkese kolay gelsin.... All About Turkey Page Not Found (404) dio relink
|
|
|
|
|
|
u have never seen before...
|
|
|
|
pinar_m
|
plazma yanlıs yerde geziyorsun 2006 da acılmıs konu bu...guncel konularla ilgilenmeyi tavsiye ediyorum
|
|
|
|
|
|
başarının anahtarı beyinde şakak zorlamadan geçer.başlangıç çizgisinden geçmeyen hile yaptığını anlar ve finişe varamadan geri döner.
|
|
|
|
 |
|