|
|
|
Yazan
|
Konu: APPSERV'İ KURDUM SONRASINI GETİREMİYORUM (Okunma Sayısı 495 defa)
|
123
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaşlar appservi kurdum. bundan sonra ne yapmalıyım şimdi mesela bir php dökümanı yazdırmak istiyorum. Örneğin <? merhaba dünya ; ?>
bunu kaydediyorum ma nereye kaydedeceğimi bilmiyroum. Aceba C:appserv/apache/htdocs un içine mi kaydedecem bunun mantığını birileri anlatabilirmi rica etsem... Bu acemilerden çektiğinizi kimseden çekmiyorsunuz her halde  İşiniz gücünüz rast gitsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ChelicK
Yeni Kullanıcılar
|
<? merhaba dünya ?>
Böyle yaparak ekrana yazdıramazsın zaten. <?php echo "Merhaba Dünya"; ?>
Kodu böyle yaz, ve htdocs'un içine örneğin; ilksayfam.php olarak kaydet. Browser'i aç ve localhost/ilksayfam.php adresini gir ve enter'a bas, İşte karşında : Merhaba dünya. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
123
Yeni Kullanıcılar
|
ChelicK kardeş yaptım onuda yaptım <? echo merhaba mars; ?> bunu yazdım ve mars.php diye kaydettim (dünyadan kaynaklanan bir problemdir diye  ) diyehtdocs un içine ama http://localhost/mars.php yazıp enter dediğim halde sayfa görüntülenemiyor diyor. birazdan delireceğim acele yardım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
123
Yeni Kullanıcılar
|
merhabamars derken tırnak kullandım yani "merhabamars" ama yine olmadı aceba başka ayarlar mı yapmak lazım ki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ChelicK
Yeni Kullanıcılar
|
123 Kardeş, Eğer yazdığın kodda sorun olsaydı, Parse Error hatası falan verirdi. Sayfa Görüntülenemiyor diyorsa appserv kurulumunda hata vardır diye düşünüyorum.. Sen onu iyice kontrol et istersen. İyi Çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|