|
sac576
|
Sizi bayağı rahatsız ettim ama, easy php kurduktan sonra mysql' de altlarda "root passwoord" uyarısı var kımızı yazı ile o nedir ? Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sac576
|
Bilgisayarıma xampp yi kurdum sorun çıkartmadı. işletim sistemim xp home. Bunu sorunu nerden halladebilirim yardım edersiniz sevinirim !!. phpmyadmin açılınca altta yazıyor. "Konfigurasyon dosyanız (şifresiz root) varsayılan MySQL imtiyaz dosyasıyla aynen uyuşan ayarlar içeriyor.MySQL sunucunuz bu varsayılan ayarlarla çalışıyor,dışardan girişe açık,ve bu güvenlik açığını hemen düzeltmeniz gerekmektedir."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lestioni
|
@sac576 o uyarı root kullanıcısı için bir şifre girmediğini, böylece herkesin veritabanına rahatça ulaşabileceğini söylüyor.. localde çalıştığın için çok fazla sorun çıkarmaz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sac576
|
teşekkür ederim lestioni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sac576
|
Arkadaşlar site yapmaya başlarken ilk önce site mi yapılacak yoksa veritabanımı oluşturulacak ? Cevaplarınızı bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sac576
|
Php kodlarımı yazabileceğim notepad den başka daha detaylı, yazdıklarımı test edbilceğim, hatalarımı anında görebileceğim bir editör programı varmı acaba ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
phpped var ama zannediyorum lisanslı kodları yazdıktan sonra sunucu zaten nerde hata yaptıgını gosteriyor sana
|
|
|
|
|
|
başarının anahtarı beyinde şakak zorlamadan geçer.başlangıç çizgisinden geçmeyen hile yaptığını anlar ve finişe varamadan geri döner.
|
|
|
|
mcwebteam
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 07, 2007, 02:17:59 pm Gönderen: mcwebteam »
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
guzel mi peki indirmiyelim bosuna... yani notepadden iyi mi?
|
|
|
|
|
|
başarının anahtarı beyinde şakak zorlamadan geçer.başlangıç çizgisinden geçmeyen hile yaptığını anlar ve finişe varamadan geri döner.
|
|
|
|
mcwebteam
|
guzel mi peki indirmiyelim bosuna... yani notepadden iyi mi?
kıyaslamayı düşünmek bile delilikdir. yinede tercih meselesi ben bunu tercih ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
iyi madem kefilimiz sensin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcwebteam
|
unutmadan 290 mb boyutundadır dosya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
nasıl bir sey hafif anlatsana bıktım ben artık notepadden yaa...baya buyuk olduguna gore işlevi de guzel olsa gerek. hani bazı yazılımcılar goruyorum bizim gibi ilkel yerlerde yazmıyorlar..siyah bir pencere surekli kodları orda yazıyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MaidenTower
Yeni Kullanıcılar
<?Php echo "it's my project"; ?>
|
evet arkadaşlar bencede Zend Studio v5.5.0a çok güzel , açıkcası ben acemiyim ,pek anlamıyorum ama banada bi arkadaşım tavsiye etmişti denedim,gayet güzel renklendirmesi ,hata bulma kolaylığı veaynı programda çalıştırması felan harika bişi bence yalnız program lisanslı , programı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. lisans olayına gelince, bu konuda ben yardımcı olabilirim ama buraya verilmez tabiki,pm le felan halledebiliriz sanırsam. http://www.inndir.com/program.php?id=37638
|
|
|
|
|
|
|
|
|
webgunesinet
Yeni Kullanıcılar
|
bende tam başlıyorum okuya okuya sıkılıyorum sonra ara veriyorum ve bunedenle hep bildiğimi okuyorum hazır scriptleri kullanıyorum tabi her istdiğimi yapamıyorum ama yetiyo gibi fakat sıkıldım artık değişik şeyler yapmak istiyorum ama Luke Welling ve Laura Thomson orjinali olan Alfa yayınlarınını Php ve Mysql uzmanlar için kitabını aldım ama çok sayfa bunu okuyanlar vardır elbet neresinden başlamalıyım ilk sayfadanmı başlamalıyım yoksa mysql u öğrenip veritabanına bağlantı yaptıktan sonra buralara eklenecek verileri giriş için formlarmı yapmalıyım kısaca nasıl çalışmalıyım bunu bilemiyorum kuru kuruya 900 sayfayı okuya okuya nasıl öğrenebilirim. yeter artık bende yazmak istiyorum  okumadan yazılmaz dostum, php anlatımlarının vahiyle inmesini beklemeni tavsiye etmem , okumadan olmaz ancak sağdan soldan bulduğun scriptleri incelersin anlamassın gene okumak zorunda kalırsın 900 sayfa zor geliyor diyorsun eğer uygun bir tekniğin olursa zor gelmez ki gelse bile bu iş sevgi işi eğer illa da php yazacağım diyorsan okumak zorundasın. Yada bas parayı bir php kursuna git, tercih senin, herkes okuduklarını ayağının altına alarak yükselir , kimin altındakiler en çoksa onlar en yüksektedir... Birde ara veriyorum hep bildiğimi okuyorum diyorsun sıkılmaktan şikayet edeceğine ilerisini oku , devamını da okursan hazır script kullanacağına hem kendin yaparsın hem de sıkılıyorum diyeceğine değişik şeyler yapabilirsin eğer halen okumayacaksan bari yeni başlayan arkadaşların hevesini kırma iyi bayramlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|