Dj_walkee
Yeni Kullanıcılar
|
çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim bende yeni başlayanlardanım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quadim
|
Yolun acık olsun  Kolay gelsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcwebteam
|
Arkadaslar, valla komiksiniz ha...Gulmek icin sizi okuyorum  komik olan nedir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GaziMarşı
|
teoshaker bütün bu yazılanları doğuştan biliyor olmalı... Ondan bu konular ona hafif geliyor olmalı, dalgasına bakıyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meltem4
Yeni Kullanıcılar
|
ya çok saolun güzel yazı ama ben kendime forum sitesi yapmak istiyorum ve bu konuda hiçbirşey bilmiyorum sadece bi arkadaşımın sitesi vardı ve phpBB den di ki ona da başka bir arkadaşı yapmıştı siteyi bizim sitemiz hacklendi şimdi artık o site yok:D ben kendi sitemi yapmak istiyorum yardımcı olabilirseniz çokkk sevinirim şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quadim
|
hazır php forumlarında bilinen guvenlık acıkları wardır. resmı sıtelerınde bunların acıklaması hatta yamaları bıle mecvuttur. sıfır bir kurulumdan sonra bunları uygulamazsanız siteniz biraz on plana cıkmaya basladıgında herkez bu bilinen acıkları deneyecektır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_bird
Yeni Kullanıcılar
|
selam arkadaşlar php de ufak bir hesap makinesi programı yapmak istedim sadece toplama çıkartma çarpma ve bölme yapması için
html kodda 1.sayı ve 2. sayı diye input kutucuğu vede hesapla butonu alt tarafada ekranda işlemleri göstermesi için toplama çıkartma bölme ve çarpma yazdırmayı denedim ama işlemin sonucunu ekrana yazdırmıyor yardımcı olabilcekmisiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quadim
|
su anda sıtede oyle bı konu mevcut arama yaparsan bulabılırsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cookie
Yeni Kullanıcılar
zknz
|
Merhaba.
Php'ye yeni başladım bile sayılmaz tam olarak olayı anlamaya çalışıyorum. Biraz karışık geldi..
Wamp server denilen programı kurduk. Bu programı tam olarak nasıl kullanacağımızı. Nasıl öğreneceğiz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quadim
|
internet explorer sayfasına localhost yazdıgında kullanmaya baslarsın onlar sadece paket server sql ve php programları yanı consol ekranlarından kullanabılecegın şeyler mevcut ama ben hiç kullanmadım zaten apache windows açılışınca açılan bir program. bısı yapmana gerek kalmamıs  kodlarını yazmaya baslayabılırız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madviper
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaşlar WAMP haricinde AppServ diye hazır bir paket daha var, PHP, Apache ve MySQL içeriyor. Ben bu programla kurdum PHP'yi, sorunsuz çalışıyor. Bu başlıkta hiç bahsedilmemiş de ben bahsedeyim dedim. Ben de acemi PHP'cilerdenim, siteye yeni üye oldum. Gayet faydalı bilgiler var, umarım bana da yardımınız dokunur Herkese iyi çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cimbomlu55
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaşlar wamp ı indirdim ancak kullanımını kavrayamadım programlar çalışmıyor falan diyor,bu konu altına yazdım yardımcı olursanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hamza224
Yeni Kullanıcılar
|
selamün aleyküm php ye yeni başladım sayılır, inşallah buradan öğrenir, öğrenmek isteyenlerede yardımcı olurum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mustaf@
Yeni Kullanıcılar
|
Bende tekrardan baştan başlayanlardanım. Buranın gerçekten kapsamlı olduğunu gördüm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|