Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 12, 2008, 09:14:13 am
41788 Mesaj 9067 Konu Gönderen: 17463 Üye
Son üye: sandstormx
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  PHP Yardım Forumu  |  Yeni Başlayanlar! PHP Öğrenmek İçin Yol Haritanız.. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 ... 6 Yazdır
Yazan Konu: Yeni Başlayanlar! PHP Öğrenmek İçin Yol Haritanız..  (Okunma Sayısı 30275 defa)
Witkey
Ziyaretçi

E-Posta
Ynt: Yeni Başlayanlar! PHP Öğrenmek İçin Yol Haritanız..
« Yanıtla #15 : Temmuz 31, 2006, 04:59:20 am »

asp microsoftun
peki php kimin
halkınmı

Sen çok zekisin hatta zekan parlıyor :) Zahmet edip de php kimin diye bile bakmıyorsun :) halkın mı deyip geçiyorsun off be
NikeFootball
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Ağustos 01, 2006, 12:48:57 am »

bende tam başlıyorum okuya okuya sıkılıyorum sonra ara veriyorum ve bunedenle hep bildiğimi okuyorum hazır scriptleri kullanıyorum tabi her istdiğimi yapamıyorum ama yetiyo gibi fakat sıkıldım artık değişik şeyler yapmak istiyorum ama

Luke Welling ve Laura Thomson orjinali olan
Alfa yayınlarınını Php ve Mysql uzmanlar için kitabını aldım ama çok sayfa bunu okuyanlar vardır elbet neresinden başlamalıyım ilk sayfadanmı başlamalıyım yoksa mysql u öğrenip veritabanına bağlantı yaptıktan sonra buralara eklenecek verileri giriş için formlarmı yapmalıyım kısaca nasıl çalışmalıyım bunu bilemiyorum kuru kuruya 900 sayfayı okuya okuya nasıl öğrenebilirim. yeter artık bende yazmak istiyorum :)
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
*

PHP Coding...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Ağustos 01, 2006, 04:48:45 am »

Arkadaşlar okuyacaksınız , yazacaksınız, okuyacaksınız yazacaksınız. Evet, ben de o kitabı okudum, ama sadece onu değil. 900 sayfa okudunuz diye bu işte tamamen bilgili olacağınızı düşünmeyin. Öyle konular vardır ki hakkında birçok makale okumanız gerekebilir, hatta bunlar ana dilinizde olmayadabilir. Bir yandan okuyup, bir yandan bol bol örnek yapın. Kendi düşüncelerini gerçekleştirmeye çalışın bilginiz dahilinde. Bilginiz yetmediği durumlarda biz zaten yardım için buradayız..

Witkey
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #18 : Ağustos 05, 2006, 04:33:23 am »

Arkadaşlar okuyacaksınız , yazacaksınız, okuyacaksınız yazacaksınız. Evet, ben de o kitabı okudum, ama sadece onu değil. 900 sayfa okudunuz diye bu işte tamamen bilgili olacağınızı düşünmeyin. Öyle konular vardır ki hakkında birçok makale okumanız gerekebilir, hatta bunlar ana dilinizde olmayadabilir. Bir yandan okuyup, bir yandan bol bol örnek yapın. Kendi düşüncelerini gerçekleştirmeye çalışın bilginiz dahilinde. Bilginiz yetmediği durumlarda biz zaten yardım için buradayız..

katılıyorum +1
perihan
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ağustos 11, 2006, 09:07:58 am »

selam arkadaşlar
ben ne  php yi nede mysql i indiremedim.Hakkı öcalın kitabında PHP-4.0.1pl2-Win32.zip  i kurun diyor ama bulamadım.php ve mysql i indirebileceğim calışan bir link varmı
Windows kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
iyi çalısmalar
MeW
PHP Memuru

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Ağustos 11, 2006, 03:42:17 pm »

PHP için de MySQL için de kendi resmi sitelerine bakabilirsin. Ayrıca kurulumu daha rahat yapabilmen için hazırlanmış paketlerden de faydalanabilirsin. (Örnek: http://www.wampserver.com/ )

Ayrıca mesaj yazmazdan önce forumda arama yaparsan cevaplara çok daha rahat ulaşabilirsin.

Jabber: mew@member.turk-php.com
asline
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Ağustos 28, 2006, 08:14:41 am »

1-WAMP Server kurulumundan sonra takip edilecek herşey PHP-MYSQL-APACHE vs. ilerliyor gibimi, yoksa farklı uygulamalar var mı? Yani kolay yola geçip exe ile kurar gibi yapalım derken burada anlatılmayan uygulamalara takılmayalım?Deneyen var mı?
2-wampserver ya da php-mysql-apache-zend . Bunları PC'de illaki C'ye mi kurmalıyız? Ben PC'de E olarak boş bir yer ayarladım, burada kurulmasının sakıncaları ne olabilir? Kurulum ve/veya işletim sonrası harddsikte yeni bölümler açmak aksaklıklara sebep olur mu?
3-E'de ayırdığım boş alan(yaklaşık 16GB) yeterlimidir?
Mümkünse bunları forum.pcdr@gmail.com 'a da iletmeniz ricası ? Çünkü çok kısıtlı iş zamanlarımda direkt bu adrese giriyorum. Yardım ve zahmetiniz için teşekkürler.
aziz
PHP Programcısı

...And ::Justice:: For All

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Eylül 03, 2006, 02:23:27 pm »

wamp , windows için apache mysql php nin kısaltışmışıdır.
Hiçbir yer ayırmanıza gerek yoktur. bunu kurunca hemen herşey hallolmuş olur. sizin  ileride güvenlik ve optimizasyon için php.ini htttpd.conf my.ini dosyalarıyla ve phpmyadmin in içindeki config.inc.php dosyasıyla oynamanız gerekebilir. dahada ileride kullanacağınız php eklentilerine göre sağ alttaki ikona sol tıklayıp PHP extensions dan istediğinizi seçmeniz yeterli olacaktır.
Ancak önerim... ileride, devam ederseniz bu olaya, bir kez olsun windows ta da linux ta da Apache-Mysql-Php yi manual olarak derlemenizidir...

Jabber:
xmpp:aziz@member.turk-php.com
Alihan ÇETİN
www.azizce.com
zerox52
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Eylül 12, 2006, 10:11:59 am »

chazias
AntimasKe
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Ekim 01, 2006, 09:37:19 am »

evet ben de aynı bu yollarla başlamışım bi an benden mi bahsediyonuz diye düşündüm :D
karizma
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #25 : Ekim 10, 2006, 08:05:33 am »

Ayrıntılı olarak wampserver kurulumundan  ve ilk php sayfanın görüntülenmesinden bahsedermisiniz??? Roll Eyes
kaan884
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Ekim 10, 2006, 08:18:47 am »

Emegine saglik gercekten guzel hazirlanmis.
AntimasKe
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Ekim 13, 2006, 09:50:32 am »

asp microsoftun
peki php kimin
halkınmı

Sen çok zekisin hatta zekan parlıyor :) Zahmet edip de php kimin diye bile bakmıyorsun :) halkın mı deyip geçiyorsun off be
ya insanları nedn küçümsüyorsun kardeşim bilmemekten doğal bişey yok
rasmus lerdorfun bulduğu php linuxa ait bildiğim kadarıyla
mountain_human
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Kasım 21, 2006, 07:32:05 am »

Beb de yeni üyeyim. Siteyi çok beğendim. HTML biliyorum. C ve türevlerini biliyorum. Uzmanlar için PHP kitabı aldım. Ama bir türlü elim değmedi. Umarım acemiliğimi kısa sürede atıp arkadaşlarımıza yardım edebilecek seviyeye gelirim. (Şimdilik acemiliğin de altındayım.)

Saygılar.
tamert
ONLYTAMER
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Aralık 04, 2006, 05:12:57 am »

Açık kaynak halkındır tabi  Tongue

4in1 Tamert Kremalı , Sade , Muzlu
Sayfa: 1 [2] 3 ... 6 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: