|
|
|
Yazan
|
Konu: Forum için özellik isteği .... (Okunma Sayısı 1155 defa)
|
|
eburhan
|
SMF'de "son gelişinizden bu yana açılmış yeni konular" ve "son gelişinizden bu yana kendi mesajlarınıza yazılmış cevaplar" benzeri iki tane özellik olması lâzım. Bunları forum içerisinde göremedim. Eğer bu özellikleri forumda görebilirsek seviniriz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
ben bu ilk bahsettıgınız ozellıgı goruyorum da sızın gozlerınızde bır problem var herhalde  neyse sakaydı Sizin en son logout olmanızdan sonra yenıden gırdıgınız zaman yenı acılan baslıklar ıcın yenı mesaj var yenı mesaj yok gıbı ıkonlar var yanı sıyah ıkonlar yesıle donuyor bunu farketmedınız herhalde  neyse dıger ozellıkte profil bolumunde forum gorunum ozellıklerınde olması lazım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eburhan
|
 simgesi kullanışlı olmuyor benim için. Forum Özellikleri'nde yine göremedim. Acaba körlük mü var bende diye düşünmeden de edemiyorum  Bu özellik varsa nasıl açabilirim ? Tam olarak anlatır mısın?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
Hızlı cevap tarzı bir özellik de hiç fena olmaz Edited: Demiştim ki hiç incelememiştim forum görünüm özelliklerini. Cevabımı aldım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 05, 2005, 02:05:27 pm Gönderen: shapcy »
|
|
|
|
|
mudkicker
Arif Ender
Admin
Mastered PHP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eburhan
|
mudkicker bu likleri forumun bir kenarına sıkıştırıverseniz olmaz mı ? Masraflı oluyoruz ama  Mesela sağ üst köşedeki « önceki sonraki » linklerinin olduğu yere...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvrenWeb
Evren Bayraktar
PHP Memuru

iLahi PHP ;)
|
O linkler zaten mevcut Sayfanın üst tarafında kullanıcı bilgileri bölümünde Son gelişimden bu yana atılmış mesajları göster. Benim mesajlarıma atılmış okumadığım cevapları göster.Yazılarının olduğu linkler mudkicker hocamın yazdığı linklerin aynısıdır. Masrafa gerek kalmadı heralde  ___ Hızlı cevap konusuna değinecek olursak. hızlı cevap smf nin her sürümünde mevcut. ancak admin arkadaslar temayı kurarken ayarlarından otomatik olarak açmamıslar heralde hızlı cevap görünümünü  Smf hakkında baya bi bilgim var size yardımcı olurum  Hızlı cevap'ı açmak için, Profilinize girir >> sol taraftan Forum Görünüm Özelliklerine tıklayın >> alt tarafa doğru Mesajlarda hızlı cevap bölümünü [Açık olarak göster] i seçin artık msj ların altında hızlı cevap bölümünü açık bi sekilde görebilceksiniz 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04, 2006, 03:24:51 pm Gönderen: EvrenWeb »
|
|
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
Ztn cevabı bulduğum için editlemiştim + diğer arkadaş o mesajı attığında linkler yoktu  Yeni tema gelince oldu. Ama yine de hızlı cevap olayını bilmeyen arkadaşlar için mesajın yararlı olur heralde...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvrenWeb
Evren Bayraktar
PHP Memuru