celif
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaslar phpli bi site nası cd ortamına aktarılabilir atıorum exe tarzı bişi yapılabiliomu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raincu
|
bu programın kullanımı hakkında bilgisi olan varsa detaylı bir açıklama yapabilirse sevinirim.
|
|
|
|
|
|
ANLADIM İŞİ ; SANAT ALLAH I ARAMAKMIŞ ! GERİSİ BOŞ, ÇELİK ÇOMAKMIŞ.. (nfk)
|
|
|
|
aziz
|
PHP hatta sql ve apache yi cd den dvd den ve usb den artık nereden çalıştıracaksanız oradan çalıştıran 5mb lık program... tek kelimeyle süper. Freeware olmaması dezavantaj sadece... Düşünzenize kameranızda Apache+sqlite+php yüklü 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvrenWeb
Evren Bayraktar
PHP Memuru

iLahi PHP ;)
|
mükemmel bişi yaw .) crak olayını sevmem ama araştırmakta fayda var  :D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
İncelenecekler listeme aldığım bir programdı. Biraz baktım sadece önemli detayları var mı, nasıl kurulur vs gibi.. Ama pek de karışık bir tarafını bulamadım. Sıkıştırılmış dosyayı açıyorsunuz. Görüntülenmesini istediğin dosyaları çoğu hazır kurulum programında olduğu gibi sıkıştırılmış dosyadan çıkan www klasörü altına atıyorsunuz. Hepsini komple çalıştırılmasını istediğiniz ortama aktarıyorsunuz. Readme dosyası da ztn anlatıyor herşeyi. Artık gerekli olduğunda denediğim zaman çalıştırılmasıyla ilgili de birşeyler karalarım  Kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aziz
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 31, 2006, 05:56:21 pm Gönderen: aziz »
|
|
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
Tebrik ederim aziz, program hakkındaki gerekli tüm bilgileri özetlemişsin  İyi çalışmalar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meletoth
Önay YALÇINER
PHP Stajyeri

|
free program, crack aramayın boşuna
|
|
|
|
|
|
10 PRINT "The GOD!" 20 GOTO 10
|
|
|
|
alpaygunes
|
Güzel bişi hoş bişi ama ben bir türlü mysql dosyamı slqite dosyasına dönüştüremedim sql dump denedim CVS denedim olamdı hep ahta flan verdi Yapan varamı arkadaşlar ?
|
|
|
|
|
|
Allah kimseyi forumsuz bırakmasın.
|
|
|
|
alpaygunes
|
uzun denemeler sonucunda aşğıdaki tecrübeleri edindim. 1 PMA ile alınmış mySQL dump ini sqlite SQLite Database Browser ile çevirmek imkansız zira standartları farklılık gösteriyo. 2 SQLite Database Browser ile manuel olarak dosaynı oluşturun sonra mySQL tablolarınızn CVS lerini kullanarak tabloları oluşturun tabi VCS dönüştürülürken field sparator olarak " ; " seçin 3 CVS içinde resm dataları varsa o kayda akdar sorun yok ama ondan sorası dönüştürülemiyor 4 sqlite PDO denen ve PHP 5,1 ile gelen bir obje ile ornekler inceledim bişi anlamadım. 5 komutlar hemen hemen aynı http://72.232.13.194/~meteryus/?module=read&id=10mysql_connect( ) sqlite_connect( ) mysql_close( ) sqlite_close( ) mysql_query( ) sqlite_query( ) mysql_fetch_row( ) sqlite_fetch_array( ) mysql_fetch_assoc( ) sqlite_fetch_array( ) mysql_num_rows( ) sqlite_num_rows( ) mysql_insert_id( ) sqlite_last_insert_rowid( ) mysql_real_escape_string( ) sqlite_escape_string( ) 6 sqlite_open( ) ile db ye bağlandım ama sqlite_query( ) kullanarak sorugulama yapamadım hep aynı ahtayı verdi delirti beni 7 elinizde ağır db işlemeleri olan bir projeniz varsa sql lite çevirmek inanın çok zor. 8 sqllite bazen mysql den avantajlı ama sıfırdan başlarken bununla başlamak lazım sanırm biryerlerde hata yapmış olabilim bunlar ilk izlenimlerim ama büyük ihtimalle hatlarım oldu gecenin 2 sinde yatım sizde deneyin sonucu bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alpaygunes
|
ve nihayet şükürler olsun başka bir çözğüm harkulade iyi kurcaşayın birsürü özleiyi var php projenizi CD den çalıştırın http://www.dwebpro.com/kolay gelisn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aziz
|
PortableWebAp v. 3.2 ile ilgili SQLite dönüştürmesi kısmını azizce.com da güncelliyorum. Perl ile yazılmış bir converter buldum. Ancak benim MySql i basitçe SQlite a dönüştürebilmemin sebebi dönüşüm seçeneklerinde DB2 yi kullanmam ve şans eseri benim tablomun SQLite için sıkıntı yaratmayacak özellikte olmasıydı. Yanlız şöyle bir durum var, PortableWebAp, sadece hazırladığımız örnek programlamaları ve veritabanı bazlı çalışacak "gösterilerimizi" müşteriye sergileyebileceğimiz bir uygulamadır. Bunu asla WAMP yada diğer apache-php-sql paketleri gibi düşünmeyin. Özellikle MySql yazılamayan medyalarda kullanışsızdır. SQLite ise database i, hiç bir bileşen kurulu olmayan bir bilgisayarda dahi " bağımsız herhangi bir klasöre" koyarak çalıştırılabilir hale getirir. O yüzden harkulade iyi kurcaşayın birsürü özleiyi var deyip bu programın üzerini kapatmamak lazım. Bilmem anlatabildim mi. Ayrıca, Mysql de oluşturduğunuz tabloları SQLite ta tekrar oluşturmak 1 kaç dakikanızdan fazlasını almaz. Sonuçta adı üstünde SQLite...  Zaten demostrasyon yaparken 1000 lerce veriye ihtiyacınız yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tolgam
PHP Öğrencisi
|
Ya benim sitenin php versiyonu PHP versiyonu 4.4.1 peki ben ne yapabilirim mysql konusunda???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aziz
|
Hangi konu ile ilgili sordunuz sorunuzu ? Ne hakkında ne yapıp yapamayacağınızı anlamadım?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|