|
|
|
Yazan
|
Konu: arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim sevinirim... (Okunma Sayısı 337 defa)
|
animator_tasarimci
Yeni Kullanıcılar
|
herkese merhabalar, ben bir reklam firmasında endüstriel tasarım üzerine 3 boyutlu proğramlarla çalışıyorum, ve yaptığım çalışmalarımı insanlara sunmak istiyorum dolayısıyla burdan yola çıkarak bir web sayfası veya tanıtım için küçük bir animasyonlu gösterim yapmak istiyorum artık html mi olur php mi asp mi bunu bilmiyorum fakat istediğim şı; bu yaptığım çalışmayı insanlara mail attığım zaman, bu çalışmanın giden mailde ekte ek olarak değil, mailbox ın içinde yer almasını istiyorum yani karşıdaki alıcı kişi, konu bölümüne tıkladığı zaman direkt olarak görmek istediği şeyi görsün
bir deneme sayfa hazırladım flash ta, ve bu sayfası html ve swf dosyalarını ftp adresime yükledim yapacağım çalışmayıda buraya koymak istiyorum ki burdan link falan verip karşı tarafa mail box ına düşürmek istiyorum şu an ftp adresimdeki index.html dosyasını url olarak göndermek istediğim zaman mailde, activex ayarlarınızdan dolayı sayfa yüklenemiyor uyarısı falan alıyorum bana bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim, asp php konusunda hiç bilgim yok, flash a da yeni başladıyardımlarınız için şimdiden tşk ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
Mailin formatını ayarladığında zaten bu şekil çıkmasını ayarlayabilirsin. Forumda mail diye aratırsan cevabını bulursun.
Birşeyi gerçekten ararsan bilgiye ulaşırsın, sağa sola laf atmakla yürümez bu işler..
İyi çalışmalar...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 23, 2006, 02:49:09 pm Gönderen: shapcy »
|
|
|
|
|
|