|
|
|
Yazan
|
Konu: Fedora Core 5 (Okunma Sayısı 1494 defa)
|
saimyildiz
Saim YILDIZ
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaşlar konuyla ilgili bir başlık bulamadığım için başlık açtım. Fodara Core 5 çıkmış, haberi olan vardır muhakkak. Lakin 3 gündür uğraşıyorum habire hata veriyordu. Sorun Türkçe olarak kurmaya çalışınca oluyormuş, kurulum yapacak olan arakadaşların dikkatine, boşu boşuna türkçe kurmayı denemeyin. Bu Redhat'ın Türkçe ile ne sorunu var anlayamadım :d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saimyildiz
Saim YILDIZ
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaşlar bu mesajı şu an Fedora Core 5'ten yazıyorum. Fedora kurmaya niyetli arkadaşlar varsa eğer şunu tekrar belirteyim; Kurulumu ingilizce olarak gerçekleştirin. Daha sonra sistem ayarlarını Türkçe'ye çevirin.
Sorunsuz bir Redhat Fedora Core 5 Karşınızda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tradbak
|
Fedora Core 5 de
yardimci olusaniz sevinirim 1. tr karekter sorunu var firefoxta 2. xampp kurulumu ve localhost kurulumu nasil yailiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saimyildiz
Saim YILDIZ
Yeni Kullanıcılar
|
XAMPP'ın kurulumu gayet basit. Kurulum programını çalıştırdıktan sonra tıklayarak kurulumu gerçekleştiriyorsunuz. Kurulumun ardından tarayıcınıza http://localhost yazarsanız kurduğunuz Apache sunucusuna ulaşmış olursunuz. xampp'ın ayarlarına ve başka özelliklere http://localhost/xampp adresinden ulaşabiliyorsunuz. Eğer bilgisayarınız internete direkt bağlıysa (bir rooter arkasında değilse) XAMPP'ın ayarlarından Security kısmını incelemenizi tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeTrO
|
hocam bu fedora yi nasil elde ederiz.. nerden?
ikincisi
f klavye desteği varmı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilkurd
Yeni Kullanıcılar
|
merhaba arkadaslar benim bi problemim var bu fedora core 5 ile ben kurum asamasinda ( setup-2.5.49-1.noarch.rpm - not an rpm package(or package manifest):Input/output error Fedora Core install failed ) dosya hatasiyla karsilasiyorum bi bilgisi olan varsa yardim istiyorum lutfen tesekkurler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
engin
Admin
|
merhaba, yanlış hatırlamıyorsam fedora kurulumu başında "CD Check - Test" gibi bir bölüm vardı kuruluma başlamadan önce tüm cd'leri bu yolla kontrol edip problem varsa yeninden yazmayı deneyin
|
|
|
|
|
|
Engin Dumlu engin ~ turk-php.com achilles ~ member.turk-php.com
|
|
|
|
 |