|
|
|
Yazan
|
Konu: xamp ile php çalıştırma (Okunma Sayısı 1132 defa)
|
|
bakiyalin
|
Merhabalar, php'yi yeni öğrenmeye çalışıyorum. Bunun için bir arkadaşın tavsiyesine uyarak c:// altında yeni bir php dosyası actım ve internetten apache friends - xampp für windows dosyasını bu açtığım yeni php dosyası içerisine yükledim. Artık her şey hazır apaçhe vs calışıyor, hiç bir ayarlama da gerektirmiyor. Ama deneme 1 dosyasını htdocs içerisine denem1 olarak merhaba dunya yazdım ama bir turlu dosyayı açmıyor explorer. neden olduğunu yanitlayabilen bir arkadaştan rica ediyorum herkese kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Turk-Php.Com Forum | Turk-PHP | Jabber İletişim Hizmeti (Moderatör: serkan) | Konu: xamp ile php çalıştırma Yerine uydu mu ? - Jabber İletişimi ile ne alakası var ? Sorunun cevabına gelince ise Local server kurulumunda yaptıgın bir hata olmadıgını dusunuyorsan Browser'a yanlıs adres giriyorsundur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erman Arık
Yeni Kullanıcılar
|
dosyayı html dosyası gibi çalıştırmaya kalkıyorsan bu iş olmaz. adres çubuguna localhost/ yaz ve devamına da dosyan htdocs un neresinde ise o adresi yazmalısın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
deneme1.php dosyasını htdocs icerisine kaydet ve tarayıcına http://localhost/deneme1.phpyaz eger yazdıgın sayfa gelmezse yuklemeyı yenıden yap 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|