hevall
Ziyaretçi
|
Ya bağlantıda benim bi sorunum yoki zati daha bağlanmıyokiii kurdum pilgisayara fakatın açmıyo sürekli hata veriyo kurdum açılmıyo Sizin dediğiniz gibi yaptım olmadı neyse bide kendi pilgisayarumda deniyeyim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vollkiy
|
jabber da problem var baglanamıyorum turk-php deki şifremi kabul etmiyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeW
|
Bugün Türkiyenin yurtdışı çıkışlarındaki problemden kaynaklandığını düşündüğüm bir bağlantı problemi vardı. Fakat şu an problemsizce bağlanıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KaYaLaRiN_OgLu
Yeni Kullanıcılar
|
evet bu sur bisey burdaki arkadaslarla fikir paylasımı konusunda rahatlık cekeriz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KaYaLaRiN_OgLu
Yeni Kullanıcılar
|
bu harika bisey burdaki arkadaslarla bilgi alıs verisini kolaylastıra bilir bikac kisiyi ekledim simdiden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sessizofke
Yeni Kullanıcılar
PHP BİLEN YOKMU???
|
merhaba jaber i kurdum ve giriş yaptım. fakat aynı msn gibi kişi mi eklememiz gerekiyor. veya kişi eklememiz gerekiyorsa bana yardımcı olabilecek birilerini eklemek istiyorum. php öğrenmem hayat memat meselesi. ve bu kısa bir zamanda olmak zorunda. E-GAZETE yapmam gerekiyor. php de ve veri tabanı olması lazım . umarım bu işi hallederim. ve sizin yardımınız bana çok lazım.
|
|
|
|
|
|
Sessiz_Öfke
|
|
|
mailsoysal
Yeni Kullanıcılar
|
Öncelikle herkese merhaba, Mesaj tarihleri eski olmasına rağmen belki yeni katılımcılara yardımcı olur diye;
jabberi kullanan biri olarak, yabancı server ları öneririm. Çünkü bahsetmiş olduğunuz sorunları diğer server larda yaşamıyorsunuz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayphp
Yeni Kullanıcılar
|
yaw bu jabber gercekten guzelmis en azindan ayni cati altindaki kisilerle guven icinde bilgi alis verisi  tabi kabul etseler etmiyorlarki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
foxhajked
Yeni Kullanıcılar
|
gerceketn gussel ben kurdum olsu saolsuınızzz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sac576
|
Teşekkürler. sorunsunsuz bir şekilde jabber bağlantısı yaptım. Ama ne işime yarayacak açıklama lütfen. Birşeyler tahmin ediyorum ama ayrıntılı anlatırsanız sevinirim.Saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HeLiSh
Yeni Kullanıcılar
|