|
|
|
Yazan
|
Konu: Arkadaşlar Acil Php yardım Lazım (Okunma Sayısı 790 defa)
|
HoBaa
Yeni Kullanıcılar
|
bır kaç sorum olacak
1.cisi şu
-- Tablo döküm verisi `entries` ve
-- Tablo döküm verisi `words`
Diye iki adet Tablom Var.Ben Bu Tabloları yonetim.php diye bir sayfaya Çekmek İstiyorum.Ve Bu Tablolarda ''Düzenle,Ekle ve Sil'' Komutlarını uygulayabilmek İstiyorum.Yani phpmyadminden manuel yapabıldıgım İşi sıteye panel uygulayarak yapmak ıstıyorum.
2.ci Sorumsa Şu.
Bir Forumda Hiçbirşey yazılmaz İse Hata Versin.Yani Kullanıcı 1.ci ve 2.ci boşlugu mutlaka Doldursun İstiyorum.
Saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
Hata kontrolünü isset/empty gibi fonskiyonlarla yapabilirsin. Düzenle, Ekle ve Sil gibi komutları içeren bir panel için ise biraz çalışman lazım. Mantık olarak normal kutucuklar oluşturursun. Veritabanını kontrol edip value olarak çekersin bunları. UPDATE ile düzenlemeyi yaparsın.
Bunların karışık geleceğini biliyorum aslında. Ama bunun için öncelikle biraz araştırma yapman lazım. Önce biraz kurcala, sonra takıldığın yerleri sorarsın.
Kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Guardian
PHP Öğrencisi
:: dreams may be future!
|
|
|
|
|
|
|
:: İnsanoğlu kendini arar, dünya döner milim milim! Eğer göçüp gidersen bugün, yarım kalan işin var senin.. :: samkon project | blog çalışmam
|
|
|
|
odabasi45
|
boş kontrolunu tuşa bastıgı anda anında javascript ile kontrol edebilirsin. php ile yaparsan o sayfada anında kontol edemezsin ama java ile anında kontrol edip göndermemesini sağlayabilirsin php ile yaprsan kişi yazar göderiri sonra php tarafından kntrol edilir ve yeni açılan sayfada boşkukları doldurmalısınız diye mesaj yazarsın ve kişi tekrar geri doner düzeltir.Javascript ile düşünürsen kişi ileri geri gitmez hatayı gördügü gibi müdahale edebilir.php ye ile sadece foum bilgilerini kaydettirmek kalır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeW
|
Sadece Javascript ile kontrol etmek hiçbir zaman güvenlik sağlamaz. JS kodları sadece iyi niyetli kullanıcılara kolaylık sağlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
odabasi45
|
bunu anlık bir form için soyledim. güvenlik derecesi yüksek sayfalarda php ile yapılsa daha iyiolur tabiki sonuçta javascript okunabiliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeW
|
Sorun okunabilmesi değil, JSnin hiçbirşeye gerçek manada engel olmaması.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|