Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
23, 2008, 05:29:01 pm
42935 Mesaj 8140 Konu Gönderen: 18019 Üye
Son üye: yavuz.yuksel@yonca-ad.com
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  PHP Yardım Forumu  |  Form Verilerini Döngü Yardımıyla Veritabanına Eklemek « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: Form Verilerini Döngü Yardımıyla Veritabanına Eklemek  (Okunma Sayısı 750 defa)
beyhan80
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
Form Verilerini Döngü Yardımıyla Veritabanına Eklemek
« : 16, 2005, 04:47:25 pm »

Arkadaşlar selamlar. Bilmemek değil, öğrenmemenin ayıp olduğunu bildiğim için çok denediğim halde bir türlü başaramadığım birşeyi sormak istiyorum. Formlardaki "name" özelliklerinin herhangi bir dizini olmadığı halde, tek ortak özelliği bir form girişi olan bütün kullanıcı girişlerinin bir döngü yardımıyla veritabanına eklenmesi mümkün olur mu diye sormak istiyorum?? Bu verileri bir dizinin ögesi yaparak, veritabanına da yine dizinin sıra numarasını vererek, veri kaydı yapmamız mümkün mü acaba? Uzman arkadaşların bilgilerini rica eder, şimdiden teşekkür ederim...
Witkey
Ziyaretçi

E-Posta
Ynt: Form Verilerini Döngü Yardımıyla Veritabanına Eklemek
« Yanıtla #1 : 16, 2005, 05:15:17 pm »

Form verilerini Döngü yardımı ile veritabanına ekleyebılırsın
Örnek
Kod:
<?
// formdan 1 adet datamız gelsin mesala
// kac kez eklenecegi gelsin ?
$data = "Witkey";
$adet = "10";
$i = 0;
while ($i<$adet) {
mysql_query("Insert into deneme VALUES ('Witkey')");
$i++
}
?>
cemcem
PHP Stajyeri
**

the Coding is a Lifestyle

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Form Verilerini Döngü Yardımıyla Veritabanına Eklemek
« Yanıtla #2 : 17, 2005, 12:04:26 am »

Elbette yapabilirsin ama form field ile aldigin veriyi veri tabaninda hangi alana yazacagini belirlemek icin herhangi birsey yapmak zorundasin name yada id aksi takdirde verilerin hepsi DB de ayni fielda yazilir eger boyle bir formun varsa detayli olarak kodu yolla bi bakip sonucu soyliyelim

Impetus Plexsus
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.