|
|
|
Yazan
|
Konu: firefox 1.5 çıktı (Okunma Sayısı 1011 defa)
|
mudkicker
Arif Ender
Admin
Mastered PHP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oytun Tez
|
Betaları çıkalı baya oldu aslında ben o zamandır 1.5 kullanıyordum..SC 2 yi falan. ama tamamen çıkması daha iyi tabe  hayırlı olsun.. [ ie ye iyice sinir oldum..geçen gün firefox ta girdiğim bi crack sitesine girecektim. acelem vardı ie ile giriverdim ve bom..bilgisayar hemen gitti  yaşasın firefox!! ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mudkicker
Arif Ender
Admin
Mastered PHP
|
ben rc leri filan da pek kullanmiom stable diyene kadar eskisiyle yetinioyrum ya alışkanlık işte..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oytun Tez
|
 O da güzel.. Yalnız firefox u o kadar çok seviyorum ki  İlk yazan arkadaş (sanırım 17 yaşlarındayken yazmış..[kıskanclik] ) çok iyi düşünmüş..tabi en ilk halini bilmiyorum nasıl, belki mozilla ya geçtikten sonra bu halini almıştır? Ne olursa olsun, az bellek yemesiyle, hızıyla, güvenliğiyle en iyi tarayıcılardan biri. Firefox Opera Netscape bu kadar..ie nin yeri bile olamaz bence bu listede...zıttını düşünen? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kavuraki
Yeni Kullanıcılar
|
kesinlikle tercihim firefox ama şu az bellek yemesi konusuna katilmiyorum ie ile yarisir bence bellek yemede hatta bence geciyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oytun Tez
|
Yo..Aslında ie daha çok yiyor.. Firefox da bir pencerede birsürü site açıyorsun fakat ie her pencerede bir site açtığından daha fazla yiyor. Mesela pek iyi donanımı olmayan bir bilgisayarda, dw firefox mysqlfront apache msn messenger falan yani tam teklim açık olduğunda kasıyor doğru. Ama kesinlikle ie daha kötü..Opera da kasar bak biraz..Bir de opera javascriptleri anında okuyor yani nasıl desem runtime gibi hemen okuduğunu yansıtıyor..orası biraz acayip oluyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Ben flock kullanıyorum memnunumda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
requiem
PHP Stajyeri

oop rules the world
|
1.5 versiyonunda bir sürü bug report edilmiş sanırım, ama tez zamanda düzeltirler gibi. ie 7 beta ile karşılaştırıldıgında kral gibi kalıyor firefox. 6 ile karşılaştırıldıgında ise nerdeyse tanrı gibi birşey oluyor.
bence şu anda tek sorunu hafıza, onun da çoklu browsing ile alakalı olması muhtemel..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eburhan
|
"Opera" varken ne gerek var ki başkalarına ? Bütün yeniliklerin babasıdır Opera !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Açık yazılım dedigimiz Firefox bence en ıyısı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|