|
|
|
Yazan
|
Konu: C Hakkında Makele Ve Örnekler (Okunma Sayısı 1751 defa)
|
|
Quadim
|
C hakkında yazı ve örnek eklemek istiyorum. Kendi yazdığım ufak programları. Acaba nereye eklemem gerekiyor ? Perl varda c olmaz mı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serkan
Serkan Ceylani
Admin
|
Kategoriyi actim yanliz sizin eklemeniz (yeni oldugunuz icin) hazirladigimiz sisteme gore mumkun degil. Forumdaki mesaj sayisina gore insanlarin makale ekleyebilmesine izin veriyoruz.Simdlik bu deger 10 mesaj... Forum icinde biraz daha aktif olup 10 mesaj sayisina cikinca o kategoriye girip "Yeni Ekle" dugmesine tiklayarak kendi isminizle makalelerinizi ekleyebilirsiniz...Makaleye dosya eklemek mumkun ama simdilik direkt olarak bana gonderirseniz serkanhadi@gmail.com sizin yerinize dosyalarinizi makalenize eklerim. Tum bunlar 3-5 zibidinin gecmiste yaptiklarindan oturu umarim kusura bakmazsiniz  Serkan
|
|
|
|
|
|
İletişim: xmpp:serkan@member.turk-php.com (Jabber) (Lütfen sorularınızı forum içinde sorunuz.) Arşiv: http://arsiv.turk-php.comSerkan
|
|
|
|
Quadim
|
Bu arada tam olarak hatırlamıyorum tarihi ama yaklaşık olarak 1 sene önce sieye 2-3 tane makele ve yardım konusunda yazı yazmıştım ve eklenmişti. Yazar olarak alındığıma dair bir mesaj gelmişti ve yazarlar için bir login yeri wardı yazılarımızı eklememiz için. Ama ben o sıralar öss gibi bir dertle ilgilendğimden dolayı pek ilgilenememiştim. O kayıtlarımı sitede bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quadim
|
Ayrıca biraz densizlik yapıp hemen 10 mesaj yazsam  Sonra eklesem. Yani gereksiz gibi görünen 10 mesajı yazdıktan sonra "bunlar gereksiz, siteden uzaklaştırıyoruz sizi" diye birşeyle karşılaşma imkanım var mı? Örnek olarak ard arda 2 mesaj atmam ? Makale eklemek istiyorum ve ilk ben eklemek istiyorum. C dersi anlatmayı düşünmüştüm ama umarım benden önce birisi eklemez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
Tabiki gereksiz mesajlar silinir. Ama ilk anlatan olmanıza gerek yok. Zaten iyi anlatırsanız takip eden olur. Ayrıca C makaleleri eklenecek diye forumun düzeninin bozulmasına göz yummamız beklenemez heralde  İyi çalışmalar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quadim
|