Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
05, 2008, 08:11:14 pm
42717 Mesaj 8081 Konu Gönderen: 17909 Üye
Son üye: bytasarimci
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Uygulama Yükleme, Kurulum ve Ayarları  |  // Ufak bir sıkıntım var!! // « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: // Ufak bir sıkıntım var!! //  (Okunma Sayısı 398 defa)
roxside
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
// Ufak bir sıkıntım var!! //
« : 08, 2006, 07:06:40 am »

Php ile hazırlanmış bir arkadaş Sitem var biz tamamen görünüüşünden tutun herşeyini kendımızce değişitirdik sadece forum ayarlarında biraz karışıklık oldu forumda biçimsiz oldu biraz ve bunu duzeltemıyorum frontpage ile actıgımda tabloları büyüttüğümde ya cok buyuk gosterıyor yada hiç düzelmiyor

Teşkkürler..
melihoz
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: // Ufak bir sıkıntım var!! //
« Yanıtla #1 : 12, 2006, 07:27:00 am »

Front page yada dreamweaver yani ikinci parti yazılımları html kodunu doğru olarak göstermeyebilir.En sağlıklısı html kodunu elle düzeltmek ve ie denemek,sorunu böyle aşabilirsin.
ByKaaN
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: // Ufak bir sıkıntım var!! //
« Yanıtla #2 : 16, 2006, 10:07:36 pm »

Front page yada dreamweaver yani ikinci parti yazılımları html kodunu doğru olarak göstermeyebilir.En sağlıklısı html kodunu elle düzeltmek ve ie denemek,sorunu böyle aşabilirsin.

Bence de en mantıklısı bu. Dreamweamera ya da Front Page'e bir şeyler attığında hemen kendinden kod ekliyorlar. Stil falan ekliyorlar. En mantıklısı el ile yazmak.
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.