|
|
|
Yazan
|
Konu: Php ile Veritabanı Bağlantısı (Okunma Sayısı 1857 defa)
|
|
|
|
vollkiy
|
bu konu ile makalalere ve forumda aratırsanız kolaylıkla istediklerinize ulaşırsınız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adresmerkezi
Yeni Kullanıcılar
|
Veri Tabanı bağlantısını buldum ancak random resim yapmam lazım yani sayfamda resim gözükecek ama bu resimler her sayfa açıldığında değişecek ve bu resimler veritabanından gelecek bunu bir türlü başaramadım  Ya naptıysan olmadı yada şöle bişey lazım bana klasör içindeki resimleri okutup sayfaya random yazmak bunun hakkında bi bilgide bana yeterli olacaktır. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adresmerkezi
Yeni Kullanıcılar
|
ya arkadaşım çok saol ama ben napmak istiyorum biliyomususn alakasız olacak biraz ama siteye resim galerisi koycam ama bu galeri herkes resim eklicek resim ekleyen insanların atıyorum ben ekledim user name alper [alper diye bi klasör açılacak ] bu kullanıcını resimleri bu klasöre gidecek resmi eklicek ancak bu resimler 2 şekilde kayıt olcak hem büyük hemde küçük  bunu bi bulamadım ve hiç zorlanmadan girmesi lazım bu si teye benim amacım her insanın işine yarayacak bişy bu siteye yöneltmek bi tane sitem var bu siteyi hit yapmak istiyorum hemde çok acil olması lazım darldım yaa bide bana toplu mail progframı lazım bunu nerden bulcaz....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
odabasi45
|
dediğiniz olay araştırma ister ve kapsamlı bir proje. bunun için forumun içeriğini iyice okuyun inanın okudukça okuyası geliyo insanın. şu konuları araştırın: "php ile dosya upload" "php ile dosya yönetimi" "php ile kullanıcı kayıt" "php login"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|