|
|
|
Yazan
|
Konu: Program yapmak istiorm (Okunma Sayısı 19804 defa)
|
|
Demon
|
Bak Atilay arkadaşım programcılık basit bir olay değildir. Eğer bu işte ciddi çalışmalar yapmak istiyorsan. Öncelikle algoritma nedir ne değildir onu öğrenmelisin. Tüm programlamanın temelidir algoritma (PHP'de dahil). Daha sonrada isteğin doğrultusunda bir dil seçip onu çalışmalısın. Mesela Delphiden örnek vereyim ben sana. Ufak masa üstü programları yapmak istiyorsan veya kayıt vs türü Delphi çok uygun. Yok ben daha komplex yapılı veya donanımlara iyi hükmedebilien bir dil öğrenmek istiyorum diyorsan C derim.. İyi Çalışmalar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merakli
Yeni Kullanıcılar
|
arkadaslar ben programlamaya daha yeni basladım. ama benim önerim de html ye bir göz atması. çünkü programlamaya en kolay oradan baslanır. tabi bunu söylerken HTML+javascript için diyorum yoksa html nin programlamayla bir ilgisi yok html burada nesneye yönelik programlama kolaylıını bize sağlıyor. yok illa ne alakası var diyorsanız visual basic öneririm. ama javascript'in C ailesine daha yakın olması ilerde sizi üzmesin
|
|
|
|
|
|
en sevdiğim js kodu: setTimeout
|
|
|
savasciali
Yeni Kullanıcılar
|
SELAM BEYLER BEN DAHA YENİYİM SAYFADA. KONUMUZLA ALAKASI YOK AMA BU PROGLAMAYA BAŞLAMAK İÇİN Bİ PROGRAM ÖNERE BİLİRMİSİNİZ. EMEĞENİZE SAĞLIK. TEŞEKKKÜRLER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
programlamaya başlamak icin bir program lazım evet..ama scriptlerini calıstırabilecegin bir program...yoksa programa sunu sunu yaz bende bakayım diye bir program yok.apache kuracaksın bilgisayarına...sonra ver elini kod dunyası.
|
|
|
|
|
|
başarının anahtarı beyinde şakak zorlamadan geçer.başlangıç çizgisinden geçmeyen hile yaptığını anlar ve finişe varamadan geri döner.
|
|
|
savasciali
Yeni Kullanıcılar
|
apache i indir mek için bi linkin varmı.  ACİL yardım ltfn
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17, 2008, 05:12:42 am Gönderen: savasciali »
|
|
|
|
|
|
|
dhmm
Yeni Kullanıcılar
|
BAK KARDES AL ELINE BIR PROGRAMCILIK KITABI BASLA OKUMAYA VE OKUDUKLARINI YAPMAYA... TABI AKLINA GELEN DEGISIK SEYLERIDE YAP.. OK BOYLECE OGRENICEKSIN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|