atilay
Yeni Kullanıcılar
|
Ben programcılıga baslamak istiorm ama daha elimde hiç bişey yok.bunu öğrenmek için ne yapabilirim ama ben internet sayfası fln düzenlemicem yani sadece prgram yapcm yardım edebilr misiniz ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeW
|
Microsoftun sitesinden Visual Studio 2005 serisinin express versiyonlarını indirebilirsin. Visual Basic 2005 başlangıç için yeterli olacaktır. Kendi içindeki sürekli güncellenen Help kısmından da sınırsız destek alabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TreeDY
Yeni Kullanıcılar
Turk-Php.Com
|
Programcılık da olsa bence; önce HTML ile başlamalısın.Herşeyin başı HTML 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quadim
|
Bencede önce html ile başlaman lazım. Bir siteye sağ tıkla kaynagı görüntüle de. Oradaki kodları inceleyerek başla bence.. Sonra neyin ne oldugunu ve nasıl kullanıldıgını kavra.. Sonra gerisi gelecektir zaten..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeW
|
Ben programcılıga baslamak istiorm ama daha elimde hiç bişey yok.bunu öğrenmek için ne yapabilirim ama ben internet sayfası fln düzenlemicem yani sadece prgram yapcm yardım edebilr misiniz ?
Arkadaş web sitesi değil programlama yapacağım demiş. Masaüstü programı için niye HTML öğrensin ki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TreeDY
Yeni Kullanıcılar
Turk-Php.Com
|
Arkadaş web sitesi değil programlama yapacağım demiş. Masaüstü programı için niye HTML öğrensin ki? Tamam da herşeyin başı HTML.HTML her yerde karşısına çıkacaktır.Zaten HTML öğrenmek en fazla 3 saatini alır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SkorP
|
Arkadaş web sitesi değil programlama yapacağım demiş. Masaüstü programı için niye HTML öğrensin ki? katilmiyorum niye herseyin basi html olsunki? yillardir c++ yapan arkadaslarim var html bilgileri sifir. bunlar simdi baslamadilarmi bu ise yani:) onun yani sira baslicaksan hemen adam gibi bir dille basla bence vb filan gec c# ile basla sen;)
|
|
|
|
|
|
<?php echo "nobody is perfect"; ?> http://www.skorp.eu.... klavyesi olan kendini phpci zanmaya basladi nere gidiyor bu php .....
|
|
|
|
MeW
|
HTML ile programlamanın (masaüstü programlarının) alakası yok zaten. Arkadaşlar illa ki web diye düşündükleri için HTML diyorlar. Masaüstü programlarında HTML vs. yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muratmoon
|
PHP biliyorsanız ve masaüstü programcılığa geçmek istiyorsanız, VB.Net yerine C# kullanabilirsiniz.
Stil olarak daha yakın olduğundan öğrenmesi daha kolay olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oytun Tez
|
TreeDY dalga mı geçiyorsun sen. "Herşeyin başı HTML" .... Ben QB ile başladım. Bence de QB ile başlayıp algoritmayı ilerletmek, daha sonra C ve C++ diye ilerlemek daha iyi olur. Eğer Delphi yada Kylix kullanacaksan Pascal a geç QB den sonra. Ama tavsiyem yine de C dir.
Aslında, ileride ne yapmak istediğine göre değişir hangi dile ağırlık vereceğin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
php_class
|
ya arkadaşlar bende uzun zamandır c++ ile uğraşıyorum php ye çok benziyor for while if elseif falan hiç zorlanmadım açıkçası çok kolay geldi ama bu c++ için indirdiğim program çalışmıyor nedense yaptığım bir programı çalıştırmak istiyorum pencere açılıp kapanıyor bunun nedeni nedir veya önerdiğiniz bir program varmı
|
|
|
|
|
|
I CRAZY ABOUT <? p <> h <> p ?>
|
|
|
|
|
|
Quadim
|
gorsel olarak bırseyler yapmak ıstersen benım onerım.. delphi yada visual stdio ile baslamandır. Onlarla ılgılı kaynagım yok. Ama ılk tavsıte edılen butonlar arasında gecıslılıgı saglamak ve form olusturmak ıdı. Bır ara ılgılenmıstım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samety
Ziyaretçi
|
gorsel olarak bırseyler yapmak ıstersen benım onerım.. delphi yada visual stdio ile baslamandır. Onlarla ılgılı kaynagım yok. Ama ılk tavsıte edılen butonlar arasında gecıslılıgı saglamak ve form olusturmak ıdı. Bır ara ılgılenmıstım.. hayır ilk önce kod yazmanın mantıgını anlicaksın  delphi ise delphinin çalışma mantıgı c ise c nin calısma mantıgını anlicaksın yoksa bildigin kodu bile kullanamazsın. zaten bütün programlama dilleride aynı kod satırlarının nasıl calıstıgını bilmezsen kendine göre bişe yapamazsın .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|