|
aziz
|
Jabber açılmıyor bir süredir, bilgisi olan var mı? Sebep olarak şifremi kabul etmiyor, yada böyle bir kullanıcı yok diyor.. Bilgilerinize
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vollkiy
|
Evet aynısı bendede oluyor aziz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serkan
Serkan Ceylani
Admin
|
hallettim,
Serkan
|
|
|
|
|
|
İletişim: xmpp:serkan@member.turk-php.com (Jabber) (Lütfen sorularınızı forum içinde sorunuz.) Arşiv: http://arsiv.turk-php.comSerkan
|
|
|
EvrenWeb
Evren Bayraktar
PHP Memuru

iLahi PHP ;)
|
Jabber açılmıyor bir süredir, bilgisi olan var mı? Sebep olarak şifremi kabul etmiyor, yada böyle bir kullanıcı yok diyor.. Bilgilerinize
Aynı hatayı bu gün bende aldım. jabber a bağlanamıyorum. Bilginize.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcwebteam
|
evet jabber'a aynı bilgilerimle bağlanmaya çalıştığımda kullanıcı adı veya şifre hatalı uyarısı almaktayım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vollkiy
|
bende aynı sorunu yaşıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serkan
Serkan Ceylani
Admin
|
hallettim,
Serkan
|
|
|
|
|
|
İletişim: xmpp:serkan@member.turk-php.com (Jabber) (Lütfen sorularınızı forum içinde sorunuz.) Arşiv: http://arsiv.turk-php.comSerkan
|
|
|
|
aziz
|
Jabber daki sorunlar 1000 i aştı, 2 gündür kapalı ... Nedir, hayırdır son zamanlarda bu sıkıntının nedeni ne acaba ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvrenWeb
Evren Bayraktar
PHP Memuru

iLahi PHP ;)
|
Arada bi açılmıyo sonra düzeliyor :S
Ben artık forumu kalabalıklastırmayım diye sorun olunca yazmıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcwebteam
|
selam Arkadaşlar. Evet aşağı yukarı bir haftadır turk-php jabber hizmetine giremiyorum hesap kontrol hatası iletisi alıyorum.Ayarlarımda bir değişiklik yok acaba sitenin giriş ayarlarındamı bir değişim oldu. Sorun nedir?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
odabasi45
|
jabber de ne yapıyorsunuz yoksa chetleşiyormusunuz  boşverin arkadaşlar forumlar ne güne kaldı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
jabber de ne yapıyorsunuz yoksa chetleşiyormusunuz  boşverin arkadaşlar forumlar ne güne kaldı. Forum , chat yeri degildir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oktay
|
Bozulmasınin sebebini tam çözemedim ama düzelmesinden ben sorumluyum. TR Saati ile yaklaşık akşam 7-8 gibi düzeltiyorum bozuksa  Buna tam bir çözüm bulacağım ama zaman ayırmam lazım. oktay
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vollkiy
|
valla yine jabber'a giriş yapamıyorum.Oktay abi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oktay
|
Kalici bir cozum degil ama simdilik yeniden baslattim. Tesekkurler.
oktay
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|