|
|
|
Yazan
|
Konu: Çok geç oldu biliyorum ama öğrenmek istiyorum (Okunma Sayısı 866 defa)
|
yerbudak
Yeni Kullanıcılar
|
Merhabalar yaklaşık 1 yıldır bütün bu internet aleminde forum denen bi güzellik var .Öyle enteresan bi olay ki ne kadar uzak dursan da içine çekiyor [bırak işte bu işi bilenler yapmış sen karışma  ] Ama olmuyor bende bulaşmak istiyrorum. Bunun için ne yapmam lazım hangi programları yada hangi toolları bulmam lazım. Kısaca hiç uğraşmamış biri için yardım  Sizlerden ricam forumlara yazdık orayı incele bayağı kasıyor.Çünki bi noktadan sonra ne dendiğini inanın anlaşılmıyor sadece hıı diyorsunuz. Birçok kitap tool gibi şeyler indirdim ama sadece indirdim nasıl kullanacağımı bi noktadan sonra bilemiyorum şimdilik bukadar cevaplarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
Forumda "hazır forum" gibi bir deyimle aratırsanız birçok kişinin bu soruyu sorduğunu göreceksin. Eski konularda birçok link verdik. Oralara bakabilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quadim
|
Ünversitedeki c hocamın dediğini söylüyorum.
Öyle birisi dersi anlattığında programlama öğrenilmez. Ben öğrenemedim Sizede öğretmeyeceğim. Ondan dolayı alın bir kitap (ingilizce olsun) oturun okuyun. İşiniz bu olacak..
Ne indirdiysen yavas yavas oku. Seviyesine dikkat et. Phptriad kur. Howto belgelerine bakarak işte başla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|