|
|
|
Yazan
|
Konu: site hatasi (Okunma Sayısı 230 defa)
|
akif38
Ziyaretçi
|
Merhaba arkadaslar benim forumkurduda bedava sitem var ben site admin olarak login oluyorum oradanda yönetim paneline giriyorum yaklasik 21 forum sayfasi bana görünmüyor üyelerim login olup girince problem yok hepsi görünüyor.ilk anasayfaya gelincede hersey normal ben site admin olarak login olunca yaklasik 21 forum sayfalari bana görünmüyor izinler bölümünde var acip kapatabiliyorum ama forum yönetiminde görünmüyor.Ben bir kac ay önce radyo,tv yüklemistim yayindakiler.com siteye tv yayini kesildi radyo ve tv,yi kaldirmak istedim olmadi ayri katagoride idi o katagoriyi sildim belki kaldiririm diye o yayinlar otomatikman yukari cikti bir yukaridaki katagoriye 21 tane forumu benden gizledi ve görünmüyor bana.Radyo yayini duruyor silmek istiyorum radyo yerine baska sayfalar siliniyor o duruyor biraz önce denedim silmeyi ziyaretciler defteri silindi radyo duruyor bir sürü yazilar vardi onlarin hepsi gitti ne yapacagim bilemiyorum.Forumkurduya E-Mail gönderdim 2 sefer cevap gelmedi bana yardimci olacak arkadaslar varsa cok tesekkür ederim.Cevaplarinizi bekliyorum Saygilarimla Akif38
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|