|
|
|
Yazan
|
Konu: Yardımcı olurmusunuz (Okunma Sayısı 2803 defa)
|
speedyeko
Yeni Kullanıcılar
|
arkadaşlar mrb Php ile ilgili hazırlamış oldugun tüm makale ve dökümanlar için tşk ederim yakında bende çalışmalarımı sizinle paylaşıcağım  siteniz örnekler bölümüçalışıyormu bi kontrol edermisiniz diycektim örneklere ulaşamıyorumda ilginiz için şimdiden tşk ederim kolay gelsinn bilgi paylaştıkca çogalır..Emege saygııı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enginna
|
evet arkadaşlar ya. makalelerin örnekleri çalışmıyor. İlgilenirseniz seviniriz
|
|
|
|
|
|
bir fikrim var. internetteki siteleri kaydeden bir site yapalım. isteyen bu siteler içinde arama yapsın. sitenin domaini'de google.com olsun nasıl? 
|
|
|
serkan
Serkan Ceylani
Admin
|
Ornekleri kullanarak siteye girmeye calisiyorlar  Hepsini kaldirdik... Gercekten kusura bakamayin ama tekrar koymayi dusunmuyoruz. E-posta ornegini e-posta gondermek icin, dosya upload ornegini siteye dosya upload etmek icin kullaniyorlar. Veya birisi forumda tartisiyor bu boyle olmaz deyip bir bakmissin sitede deniyorlar olup olmayacagini. Serkan
|
|
|
|
|
|
İletişim: xmpp:serkan@member.turk-php.com (Jabber) (Lütfen sorularınızı forum içinde sorunuz.) Arşiv: http://arsiv.turk-php.comSerkan
|
|
|
KargaKey
Yeni Kullanıcılar
|
ÖRNEKLERİ KULLANARAK SİTEYE GİRMEYE ÇALIŞANLARA YAZIKLAR OLSUN
SERKAN CEYLANİ NE GÜZEL HERŞEYİ PAYLAŞIYORDU
KÖTÜ AMAÇLA SİTEYE SALDIRSANIZ ELİNİZE NE GEÇECEK YAZIKLAR OLSUNNNNNNNNNNN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
Evet, maalesef olumsuzluklarla dolu günler geçirdik. Sadece bununla kalsa iyi, herkes gördü foruma gelip saçma sapan mesaj bırakanları...
İnşallah en kısa zamanda toparlanacağız...
Saygılarımla, Shapcy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muratmoon
|
Örnek sistemi nasıl çalışıyordu bilmiyorum ama güvenliğini sağlamak o kadar zor olmasa gerek.
Kaldırmak kolay bir çözüm olmuş bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
Sorun biraz da zaman ayırabilmek ile alakalıydı. Serkan, Oktay biraz yoğun bu sıralar. Kaldırmak, bu yoğun iş temposu arasında acil bir çözümdü...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muratmoon
|
Tekrar koymayı düşünmüyoruz denildiği için böyle bişey yazma gereği duydum.
Sanırım hiç boş zamanları olmayacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
Umarım olur, onlardan daha çok şey öğreneceğime eminim.. Ve tabi PHP'de ilerlemek isteyen birçok arkadaşın da öğreneceğine inanıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvrenWeb
Evren Bayraktar
PHP Memuru

iLahi PHP ;)
|
Bende bunu jabberda söylemeyi düsünuyordum konunun baslığı alakasız olunca hiç okumamıstım bile.
Bu örenekler çok iyiydi ya arsiv.turk-php.com benim herseyimdi oranın örnekleriyle anlıyordum bayadır çaresizim. Serkan hocam örnekleri koymayı düşünürseniz seviniriz. En azından belli bi üyelik seviyesine gelenler görebilsin. O örnekleri ÖRNEK olarak kullanacaklar görse çok makbule gecer.
Saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |