Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
04, 2008, 06:01:33 pm
42704 Mesaj 9328 Konu Gönderen: 17902 Üye
Son üye: Remark
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Sunucu Yardım Forumu  |  yine pop3 « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: yine pop3  (Okunma Sayısı 498 defa)
yonjanet
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri WWW
yine pop3
« : 14, 2006, 08:41:44 am »

arkadaslar windows 2000 pop 3  olayı smtp olayı tamam. fakat name server ile ilgili sıkıntı yasıyorum sanal name server tanımlaması yapılınca orneğin
yonjanet.com alan adı için sanal olarak yarattığım name server ile bole oldu admin@mail.yonjanet.com bunu admin@yonjanet.com yapmam için ne yapmalıyım fikri olanlar lütfen yardımcı olsun. server olan makina için bir alan adı aldım fakat aldığım ve araştırdığım hiç bi firma name server için yardımcı olmuyor bu konuda yardımcı olabilecek bildiğiniz bir firma varmı
güvenilir olmak sartı ile tabi.
teşekkürler....
« Son Düzenleme: 15, 2006, 09:11:39 am Gönderen: yonjanet » Logged
yonjanet
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: yine pop3
« Yanıtla #1 : 26, 2006, 11:48:33 am »

arkadaslar windows 2000 pop 3  olayı smtp olayı tamam. fakat name server ile ilgili sıkıntı yasıyorum sanal name server tanımlaması yapılınca orneğin
yonjanet.com alan adı için sanal olarak yarattığım name server ile bole oldu admin@mail.yonjanet.com bunu admin@yonjanet.com yapmam için ne yapmalıyım fikri olanlar lütfen yardımcı olsun.
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.