Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
04, 2008, 06:04:58 pm
42704 Mesaj 9328 Konu Gönderen: 17902 Üye
Son üye: Remark
Turk-Php.Com Forum  |  Turk-PHP  |  Sizden Bize  |  Size teşekkür borcum var « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: Size teşekkür borcum var  (Okunma Sayısı 904 defa)
yakuter
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri WWW
Size teşekkür borcum var
« : 13, 2006, 08:40:17 am »

Başlıkta da söylediğim gibi turk-php  sitesine ve yetkililerine teşekkür boynumun borcu. Neden dicek olursanız?
Etrafımda hiç php bilen olmamasına rağmen sadece merakla php öğrenmeye başladım. Mutasyon.net'te Hakkı Öcalın php kitabını okuyarak ve takıldığım yerlerde turk-php nin forumlarına danışarak çabaladım durdum. Tabi okuduğum makalelerin haddi hesabı yok orası başka mesele Smiley
Sonuçta ne mi oldu. Uzman sayılmasamda, orta seviyenin üstünde bir phpci oldum çıktım. Geçen gün bir siteden yöneticilik teklifi aldım Wink Birçok php tabanlı site yaptım tanıdıklara dostlara. ve hatta benim gibi sıfırdan başlayanlara yardım etmek için kendi kişisel php sitemi bile kurdum Smiley

www.yakuter.com

Önce kendi blogumu yazmıştım ama hem csslerin tarayıcılarda farklı yorumlanmasından hemde güvenlik problemlerinden dolayı wordpress'i(bir hazır blog) geliştirerek sitemi oluşturmaya karar verdim.
Lafı çok uzattım galiba Smiley Kısacası size(turk-php yetkilileri) ve sorularıma bıkmadan usanmadan cevap veren arkadaşlara çoooook teşekkür ederim. Ellerinize sağlık bu site için ve yaptıklarınız için...
« Son Düzenleme: 13, 2006, 08:42:02 am Gönderen: yakuter » Logged

Web Tasarım Muhabbetleri
yakuter.com

Wordpress Destek Sitesi
wpdestek.com
mudkicker
Arif Ender
Admin
*

Mastered PHP

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Size teşekkür borcum var
« Yanıtla #1 : 13, 2006, 02:18:45 pm »

Öncelikle, o girişteki kedinin senin olup olmadığını soracağım (Konuyla alakasız Smiley)

Sonra bende bir WP kullanıcısı olarak memnun oldum güzel ve sade olmuş.
Başarılarının devamını dilerim.

yakuter
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Size teşekkür borcum var
« Yanıtla #2 : 14, 2006, 02:14:33 pm »

teşekkür ederim mudkicker. Hayır o kedi benim değil Smiley ama benimki de en az onun kadar güzel Smiley ben tam bir kedi hastasıyımdır. O yüzden kapakta o vardı.
Wordpress gerçekten çok kullanışlı ve geliştirmesi çok kolay bir blog. Rahatça tema ve plugin yazabiliyorum bu blog için.
Bende senin sitendeki yazıları çok beğeniyorum ama şu senin ilk tasarımın vardı ya. Turunculu turunculu  güzel güzel resimler vardı. Bence o yapıyı wordpresse tema olarak aktarmalısın. Gerçekten süper olur.

Web Tasarım Muhabbetleri
yakuter.com

Wordpress Destek Sitesi
wpdestek.com
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.