|
|
|
Yazan
|
Konu: Size teşekkür borcum var (Okunma Sayısı 933 defa)
|
|
yakuter
|
Başlıkta da söylediğim gibi turk-php sitesine ve yetkililerine teşekkür boynumun borcu. Neden dicek olursanız? Etrafımda hiç php bilen olmamasına rağmen sadece merakla php öğrenmeye başladım. Mutasyon.net'te Hakkı Öcalın php kitabını okuyarak ve takıldığım yerlerde turk-php nin forumlarına danışarak çabaladım durdum. Tabi okuduğum makalelerin haddi hesabı yok orası başka mesele Sonuçta ne mi oldu. Uzman sayılmasamda, orta seviyenin üstünde bir phpci oldum çıktım. Geçen gün bir siteden yöneticilik teklifi aldım  Birçok php tabanlı site yaptım tanıdıklara dostlara. ve hatta benim gibi sıfırdan başlayanlara yardım etmek için kendi kişisel php sitemi bile kurdum www.yakuter.comÖnce kendi blogumu yazmıştım ama hem csslerin tarayıcılarda farklı yorumlanmasından hemde güvenlik problemlerinden dolayı wordpress'i(bir hazır blog) geliştirerek sitemi oluşturmaya karar verdim. Lafı çok uzattım galiba  Kısacası size(turk-php yetkilileri) ve sorularıma bıkmadan usanmadan cevap veren arkadaşlara çoooook teşekkür ederim. Ellerinize sağlık bu site için ve yaptıklarınız için...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13, 2006, 08:42:02 am Gönderen: yakuter »
|
|
|
|
|
mudkicker
Arif Ender
Admin
Mastered PHP
|
Öncelikle, o girişteki kedinin senin olup olmadığını soracağım (Konuyla alakasız  ) Sonra bende bir WP kullanıcısı olarak memnun oldum güzel ve sade olmuş. Başarılarının devamını dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yakuter
|
teşekkür ederim mudkicker. Hayır o kedi benim değil  ama benimki de en az onun kadar güzel  ben tam bir kedi hastasıyımdır. O yüzden kapakta o vardı. Wordpress gerçekten çok kullanışlı ve geliştirmesi çok kolay bir blog. Rahatça tema ve plugin yazabiliyorum bu blog için. Bende senin sitendeki yazıları çok beğeniyorum ama şu senin ilk tasarımın vardı ya. Turunculu turunculu güzel güzel resimler vardı. Bence o yapıyı wordpresse tema olarak aktarmalısın. Gerçekten süper olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|