Diğer formu takip ediyordum fakat buraya taşınmışız sanırım yeni haberim olsu oradaki bir sorumu buraya taşımak istedim ;
Bu forum benim çok işime yaradı fakat sizden bir ricam olucak Achilles belki acemice olucak ama; ben MYSQL , ISS , PHP WIN2003 üzerine uygulamaların ile yaptımfakat nedense explorer tool'na localhost yazdıgımda sayfa açılmadı. ISS e yönlendirdi. ISS içerisinde default kontrol ettim yine php-cgi.exe baktım fakat halen sorunum devam etmekte.. Ayrıca bunlara dahil olmak üzerine phpBB kurmak istesem bu sisteme gerekli olan materyaller nelerdir ?
[ Düzenleme - ViTaMiN Tarih 14/12/2005 8:55 ]
Tessekur ederim ISS te .php servisii allowed yapmamışım onu manuel yapmak gerekiyormuş,
Yalnız bir şifre problemim var root default bıraktıgım halde belirlediğim şifre ile localhost'a bu şifre ile bağlanamıyorum..
[ Düzenleme - ViTaMiN Tarih 15/12/2005 8:55 ]
Son olarak çözümlerimde Localhost girmeye çalıştığımda bir şifre soruyor ve login ; root pass ; belirlediğim pass'ı denedim ama gireiyorum localhost'a..
Ne güzel kendi kendimize sorunları çözebiliyoruz

Problemi halletim buraya yazmamı sebebide aynı sorunla karşılaşanlara örnek olur..
Localhost ' agirmek istediginizde eğer IIS güvenliği var ise pc nin yönetici girişlerinden birisini yapmanız gerekli
yani sorduğu ekrana login : administrator ve pass : ? girmelisiniz