|
|
|
Yazan
|
Konu: PHP kurulumu (Okunma Sayısı 2816 defa)
|
pchayat2
Ziyaretçi
|
Dersler / Php / Php kurulumu Arkadaşlar bir çok sitede php çalışmasını öyle anlatıyor ki ben onları okuduğumda phpden korktum açıkcası şimdi çok basit yönetimini anlatıyorum... Bunların hazır paketleri var 3ü bir arada aşağıdaki linkten programı indirdiğinizde kurulumu tamamladığınızda geriye çok az bir şey kalıyor.. Programımızın İsmi appserv-win32-2.4.3 Not:Türkçe Link : http://prdownloads.sourceforge.net/....3.exe?download Kurulum Aşamasında lütfen Şifreleri Düzenleyin ve Not Alın Şifreyi Bulmaya Çalışırsınız Sonra Kurulum Bu kadar Restart Yaptığınızda Geriye Kalan Tek Şey XP İçin BAŞLAT PROGRAMLAR AppServ Apache Control Server Start Artık PHP Çalışıyor PHP Kurulumu Bu Kadar Basittir. Serkan ÇAKMAK Flash Uzmanı www.e-bilisim.net
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
Bence kurulumu öğrenmek lazım. İlk başta zor gelebilir ama bence mantığı anlamak için gerekli diye düşünüyorum. Konfigürasyon başta önemli gelmeyebilir ama sistemler oluşturmaya başladığınızda önemi ortaya çıkacaktır.
(Ayrıca makaleleri, sitenin "Makaleler" Bölümüne ekliyoruz. Bunun için yönetimle irtibata geçersen iyi olur.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amedli
Yeni Kullanıcılar
|
çok iyi anlatmışsın helal olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
123
Yeni Kullanıcılar
|
Merhabalar, php yeni başlıyorum. Ama bir türlü nerden başlayacağımı bilemiyorum. Mesela phpde kod yazmak için hangi arayüzü kullanıyorsunuz? php için yeni başlayanlara tavsiyeleriniz nelerdir. eğer yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim. bu arada kurulum bilgisi için teşekkürler. YARDIMLARINIZI BEKİLYORUM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
Merhabalar, php yeni başlıyorum. Ama bir türlü nerden başlayacağımı bilemiyorum. Mesela phpde kod yazmak için hangi arayüzü kullanıyorsunuz? php için yeni başlayanlara tavsiyeleriniz nelerdir. eğer yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim. bu arada kurulum bilgisi için teşekkürler. YARDIMLARINIZI BEKİLYORUM Forumda defalarca tavsiyelerimizi yazdık. Forumda arama yapmak, öğrenmenizi hızlandıracak en büyük etkenlerden biri..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
123
Yeni Kullanıcılar
|
shapcy kardeş tamam formun altını üstüne getiriyorum ama başlangıç noktasını bulamıyorum bir iki kelime yahu sadece php için şurdan başlanır. önce şunlar gereklidir. gibi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
 En az 10 başlık vardır yeni başlıyorum, tavsiyeleriniz gibi.. Ama madem aradın da bulamadın cevap vereyim. Sitemizin ana bölümünde Hakkı Öcal ustanın php için yazdığı Türkçe kitabı var. Güzel bir başlangıç olur senin için  Takıldığın yerleri de burada sorarsın ok? Aramıza hoşgeldin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
123
Yeni Kullanıcılar
|
Serkan appserv-win32-2.4.3 program tümlemesini tavsiye ediyor ama bunda ince ayarlamalar yok mu hani apacheyi phpyi ve mysqli ayrı ayrı kuruyoruz ya hepsi için bir konfigre gerekiyor ya bu paket için gerekmiyor mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
123
Yeni Kullanıcılar
|
Mustafa (spacy) arkadaşım yahu bu kurulum beni çok yordu inan ama yılmadım inan belki 15 defa apacheyi php ve mysqli kurmuşumdur. çalışmıyor. nerde hata veriyor diyeceksin; bu apache yi php den anlar hale getirirken http.conf dosyası içine çeşitli kodlar yazıyoruz ya onu yazmadan apache canavar gibi çalışıyor ama o kodları yazınca kelimenin tam anlamıyla sapıtıyor yani hata veriyor.  Bi yardımcı ol varsa bilgilerin veya diğerlerinin bilgileri yardımlarınızı bekliyorum... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin