|
Yazan
|
Konu: Blogumu Açtım... (Okunma Sayısı 2749 defa)
|
|
Oytun Tez
|
Yok makale ile alakası yok aslında. Ama o noktayı yazmayı unutmuşum Kullanan kişi onu silebilir tabi.  Aslında düşündüm de hiç ona gerek yok ya :S Sileyim onu,düzelteyim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mudkicker
Arif Ender
Admin
Mastered PHP
|
Fatih o site için neler çekti be, ama haketti valla, ben de seviyorum orayı. Eskiden bu siteye de çok takılırdı ama artık pek takılmıyor. Cemcem hocam bende katılıyorum tasarımı ve kalitesi ile güzel bir yer yakından takıp edıyorum orayı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oytun Tez
|
O nasıl bir sitedir  Süper yapmış fatih abi..Ellerine sağlık valla. Sırf görsellik olması için bile siteye girilir valla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cemcem
|
evet fatih cok urasiyo site icin yakinda yeni versiyonu patlatiyo Arif...
Gimp i sevdiren adam o...
|
|
|
|
|
|
Impetus Plexsus
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mudkicker
Arif Ender
Admin
Mastered PHP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oytun Tez
|
Hehe  Ya deme  İnşallah yararlı makaleler ekleyip, bu konuyu boşa çıkarmam  Herkesi beklerim...Blogu olmayıp yazmak isteyenlere de bölüm açabilirim  Hep beraber yazarız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Walla Bir kac blogu anca rss ile takıp edıyorum  seninki baştan 2.ci 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oytun Tez
|
Witkey bloglarımız inşallah ilerler  Seni rss ye ekledim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cemcem
|
Blog hadisesi de BBS ler gibi bir sure sonra yuzune bakilmaz olacak eski programcilar varsa bilirler BBS i
|
|
|
|
|
|
Impetus Plexsus
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
mudkicker, elimizden geldiğince takip ediyoruz merak etme  Okumadığım yeri yok makalenin, bence iyi gidiyor.. (Ayrıca mudkicer, şu bloğunun adresi Sık Kullanılanları aşmış bir şekilde, Firefox'ta Yer İmi Araç Çubuğunda  ) Diğer arkadaşlarınkileri de yavaş yavaş takibe başlarız inş  İyi çalışmalar, kolay gelsin hepinize. Başarılar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mudkicker
Arif Ender
Admin
Mastered PHP
|
mudkicker, elimizden geldiğince takip ediyoruz merak etme  Okumadığım yeri yok makalenin, bence iyi gidiyor.. (Ayrıca mudkicer, şu bloğunun adresi Sık Kullanılanları aşmış bir şekilde, Firefox'ta Yer İmi Araç Çubuğunda  ) Diğer arkadaşlarınkileri de yavaş yavaş takibe başlarız inş  İyi çalışmalar, kolay gelsin hepinize. Başarılar.. Herşey Türk PHP programcılığı için 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |