|
Oytun Tez
|
Merhaba Arkadaşlar.. Blogumu açtım..3 tane makaleyle birlikte. Hepsi ajax makalesi; gittikçe çeşitli alanlarda da yazacağım. Bundan sonraki makalemde ajax ın temel kullanımını tamamen bitirip (GET ve POST ları) örnekleri anlatmaya geçmeyi düşünüyorum. Ayrıca, blog yazmak isteyen fakat açmak için zamanı olmayan yada fazla isteği olmayan arkadaşlar benim blogda yazabilirler. Seve seve veririm  Yeterki paylaşalım birşeyleri.. Umarım yararlı olur herkese.. Bu arada not edeyim, şuanki makalelerde yazının GİDİŞ HATTInı crackajax.net den aldım.. Gayet iyi bir sırayla anlatmışlar  Herkese iyi çalışmalar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oktay
|
Adresi de tahmin etmeye çalışıyoruz herhalde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Achilles
Engin Dumlu
Kullanıcı
|
+ 
|
|
|
|
|
|
[color=3399CC]Engin Dumlu[/color][/i] [color=3399CC]engin[at]turk-php[dot]com[/color] [color=3399CC]achilles[at]member[dot]turk-php[dot]com[/color]
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Evet karakterlerin japonca oldugu goze carpıyor  Bu siteye girenlere yakında bir japonca kitapcık hediye edicek oytun abimiz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mudkicker
Arif Ender
Admin
Mastered PHP
|
Bizim memlekette blog okuma alışkanlığının çok az olduğunu kendi sitemden göreibliyorum, umarım seninki de hayırlı olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Ama blog alıskanlıgı bır yerde kotu abi bir bilginin 10 yerde gosterılmesı mı dogru yoksa bır yerde mı bana mantıksız gelıyor sizi bilemem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mudkicker
Arif Ender
Admin
Mastered PHP
|
bilginin dağıtım yelpazesini genişletmek, 10 yerde farklı göstermek değil bence... (bkz. Trackback)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oytun Tez
|
Valla ben seninkini okumaya çalışıyorum elimden geldiğince  Oldukça yararlı. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mudkicker
Arif Ender
Admin
Mastered PHP
|
Teşekkür ederim, ben de elimden geldiğince bilgi paylaşmaya çalışıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muratmoon
|
26/01: Sunucunun readyState Özelliğini Almak [Ajax]
escape ile url encoding yapılmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oytun Tez
|
Orada escape ile gönderilen url deki karakterler temizleniyor.. '!@#$%^&*(){}[]=:/;?+\'"'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muratmoon
|
Orada escape ile gönderilen url deki karakterler temizleniyor.. '!@#$%^&*(){}[]=:/;?+\'"'
Nerede o fonksiyon, ben öyle bişey göremedim makalede.  Ayrıca niye karakterleri temizliyorsun, işe yaramıyo mu onlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Cemcem hocam bende katılıyorum tasarımı ve kalitesi ile güzel bir yer yakından takıp edıyorum orayı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|