|
|
|
Yazan
|
Konu: Sizin için basit bir soru (Okunma Sayısı 414 defa)
|
ALLegaLL
Yeni Kullanıcılar
|
Belki sizin çounuz için basit bir soru olabilir ama benim için zor bu knoda yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkürler. Ben bir domaine sahibim ve ufak çapta html bi sitem var, ben bu siteye birde link vererek forum eklemek istiyorum. elimde arkadaşımın bana gönderdiği güzel bir hazır php forum var. Ama ben bu forumu napcam yicekmiim, sonraya bırakcam bu abuk subuk dosyalarla napılır bilmiyorum. Yani ne gibi ayarlar yapıpda bunu ftp yordamıyla domainime atıp düzenli birşekilde sorunsuz çalışmasını sağlayabilirim onu hiç bilmiyorum. Şim di php forumdan anlayan ve bana yardımcı oabilecek bir arkadaş bu konuyu eğer kısa sürüyorsa buradan anlatır veyada uzun sürüyorsa konu bana bi yardımcı link verip beni oraya yönlendirirse çok mutlu olurum saygılarımla..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvrenWeb
Evren Bayraktar
PHP Memuru

iLahi PHP ;)
|
Hangi hazır php forumundan bahsediyorsun bahsetmemissin. Ama o forumun kesinlikle bi resmi sitesi vardır ve oralarda kurulumlarını ayrıntılı bi sekilde anlatırlar. Onlara bakmanı tavsiye ederim. Ama şunuda unutmaki php forumu demissin, hostunun php yi destekliyor olması lazım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALLegaLL
Yeni Kullanıcılar
|
Cevebın için saol hemen cevap yazayım.
Evet bneim hostum php yi destekliyormus.
Bu hazır php site dosyalarını forum için gerekli olan yamaları ve türkçe dil paketlerini e107.org die arkadaşlarımın bana meth ettiği bi siteden indirdim. ama ben bu işlerden hiç annamadıım için bu sitede ayarlar yazsa bile onlarıda annayamıyorum. dhaa sorusu neyin ayar neyin ayar olmadıını bilemiyorum. o kadar bilmöediim şey varki o sitede herşey bana zaten bi ayarmıs gibi gelio. Bu forumda bana bi cevap verebilirseniz sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|