|
|
|
Yazan
|
Konu: tema hakkında yardım (Okunma Sayısı 777 defa)
|
agumba
Yeni Kullanıcılar
|
kullandığım forumu ücretsiz bir siteden aldım ve sitede sorun oldğu içinde yardım alamıyorum istedğim şey tema ben tema yüklemek istiyorum ama yükleyemiyorum ama yaratma şansım var tabii bende dolduramıyorum onları bana tam olarak türkçe olan bir tema bulabilir misiniz?kodlarda şöyle bir şey işte buraya neler gelicek onları istiyorum yardımcı olursanız sevinirim  adreste:www.agumba.com.tr.tc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oytun Tez
|
Buraya gelecek yerler zaten yeterince açık... Ayrıca free bir yerde UPLOAD yapmanıza izin verilmez büyük ihtimalle. Bu nedenle sadee form yardımıyla oluşturmaya izin veriyorlar. Sana tavsiyem, herhangi bir phpbb temasını indir (ki kurulumuyla birlikte gelen orjinal temasını tavsiye ederim) ve oradaki css verilerini buradaki forma taşı.. Ayrıca internette "making phpbb theme" diye ararsan, mesela "Tablo Satır Sınıfı 1" gibi yerlerin açıklamalarını da bulabilirsin. [Ben invision için bulmuştum da o yüzden..Sadece tahmin.]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvrenWeb
Evren Bayraktar
PHP Memuru

iLahi PHP ;)
|
forumu ucretsiz bi siteden aldıysan aldağım kadarı ile (forumkurdu filan) haa yazıyomus bile  Kesinlkle bunların birden fazla tema desteği vardır. tema ayarlarını biraz kurcala. Kendin temayı bu css ile halledemezsin çünki bir suru resmi cartı curtu var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agumba
Yeni Kullanıcılar
|
ya ama ben şey istiyom mesala login yazıyor onu giriş olarak gözüksün istiyorum veya new topic yeni mesaj yazsın istiyorum bu hangi ayarların çine giriyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvrenWeb
Evren Bayraktar
PHP Memuru

iLahi PHP ;)
|
kimisi dil dosyalarının kimisi tema dosyalarının icerisine girer.. Sanırım bu tür yerlerde o dosyaları editleme imkanınız olmuyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gezgin_tr
|
BB forumları kullanımı kolay forumlardır ve bir sürü de mod desteği mevcuttur, sizin söz ettiğiniz değişiklikleri kullandığınız temanın body header tpl uzantılı dosyalarını editleyerek elde edebilirsiniz. http://www.cancer.net/ sitesinden ayrıntılı destek alabilirsiniz ben zamanında çok istifade ettim.
|
|
|
|
|
|
gezgin_tr...
|
|
|
|
|
|
Oytun Tez
|
Fakat hiçbir bedava forum sağlayıcı site, dosya düzenlemeye izin vermez. Ayrıca forumkurdunda mutlaka türkçe butonlara sahip tema da vardır. Sonuçta Türk forum sağlayıcısı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gezgin_tr
|
 Evet Klavye azizliği 
|
|
|
|
|
|
gezgin_tr...
|
|
|
agumba
Yeni Kullanıcılar
|
ya tamam türkçe var ama hepsi dğil yine bir iki tanesi yabancı dil olarak gözüküyor yinede sağol olun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|