Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
05, 2008, 05:58:48 pm
42716 Mesaj 8081 Konu Gönderen: 17908 Üye
Son üye: mehmet94
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Uygulama Yükleme, Kurulum ve Ayarları  |  2.0.18 den 2.019 'a geçişte alınan hata « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: 2.0.18 den 2.019 'a geçişte alınan hata  (Okunma Sayısı 622 defa)
mastadon
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
2.0.18 den 2.019 'a geçişte alınan hata
« : 22, 2006, 05:46:57 pm »

Arkadaşlar tüm öngörülenleri yaptım fakat şu şekilde bir hata alıyorum nedir sizce 46 ve 47.satırlardan bahs ediliyor kontrol ettim ama harhangi bir hatam yok bana yardım edin lütfen...

En son yaptığım işlem http://www.forumadı.net/install/update_to_latest.php  çağırmak oldu.install klasörünü ana sayfa içerisinde ( cgi-bin , forum , bigdump.php klasörlerinin olduğu yere ) yeni bir klasör oluşturdum denedim olmadı eski install içerisine attım yine olmadı Huh

Warning: main(./../extension.inc): failed to open stream: No such file or directory in /home/forumvip/public_html/Install/update_to_latest.php on line 46

Warning: main(./../extension.inc): failed to open stream: No such file or directory in /home/forumvip/public_html/Install/update_to_latest.php on line 46

Warning: main(): Failed opening './../extension.inc' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/forumvip/public_html/Install/update_to_latest.php on line 46

Warning: main(./../config.): failed to open stream: No such file or directory in /home/forumvip/public_html/Install/update_to_latest.php on line 47

Warning: main(./../config.): failed to open stream: No such file or directory in /home/forumvip/public_html/Install/update_to_latest.php on line 47

Warning: main(): Failed opening './../config.' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/forumvip/public_html/Install/update_to_latest.php on line 47
Please read: INSTALL.html before attempting to update 

define('IN_PHPBB', 1);
$phpbb_root_path = './../';
include($phpbb_root_path . 'extension.inc');         46.satır
include($phpbb_root_path . 'config.'.$phpEx);       47.satır

Yeni bir explorer sayfası açıyorum ve forum'a girmek istediğimde ise kullanıcı adı ve şifre yazıldıktan sonra ise aşagidaki hatayı alıyorum...

« Son Düzenleme: 22, 2006, 06:20:38 pm Gönderen: mastadon » Logged
mastadon
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: 2.0.18 den 2.019 'a geçişte alınan hata
« Yanıtla #1 : 22, 2006, 06:42:49 pm »

Yahu arkadaşlar konuyu taşıyorsunuz fakat en ufak bir yardım sergilemiyorsunuz nedendir acaba?
Witkey
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #2 : 22, 2006, 06:44:43 pm »

Arkadaşım konuyu taşıyoruz çünkü yeri değil diğer taraftan burası PHP programlama formu genelde ınsanlar bunun uzerıne calısıyorlar

Hazır scriptler üzerine değil. Lütfen forumlardaki mesajlarınızda sakin olunuz bilen biri yanıtlar elbet.
mastadon
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 22, 2006, 07:02:04 pm »

Arkadaşım haklısında sorumun cevabını hiçbiryerde bulamuyorum ben ona yanıyorum.Sevgiler...
Witkey
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #4 : 22, 2006, 08:27:08 pm »

user_login_tries adlı column'un olup olmadıgını Pma (( PHPMYADMIN )) yardımıyla veya baska bir mysql yoneticisi ile kontrol edin.
mastadon
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 22, 2006, 09:13:12 pm »

user_login_tries adlı column'un olup olmadıgını Pma (( PHPMYADMIN )) yardımıyla veya baska bir mysql yoneticisi ile kontrol edin.

Arkadaşım öyle bir tablo yok oluşturmak istedim ve şu şekilde yapmaya çalıştım.Myadmin'den girdim ve sayfanın en altında bulunan bu metni buldum tablonun adını yazdım ve değeri 1 dedim sonra git dedim. ( Doğrumu Yaptım )

Bir sonraki adımda ise git dedikten sonra karşıma bu şekilde bir pencere açıldı burada ne yapacağımı bilmediğim için duraklamak zorunda kaldım bundan sonrası için yardım edebilmisin.Sevgiler.Teşekkürler...

http://img75.imageshack.us/my.php?image=untitled21au.jpg
Witkey
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #6 : 22, 2006, 10:34:06 pm »

veritabanı konusunda senın bir hatan var sen geçişte bir sql dosyası dump etmiş olmalısın onu kontrol et.

Iyı calısmalar,
Onur
MeW
PHP Memuru

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : 23, 2006, 07:28:05 am »

Veritabanındaki tabloları tek tek senin oluşturman pek olacak bişey değil. Sen update dosyalarının olduğu klasörü -ya da dosyaları- yanlış yere yüklemişsin. Hatada dediği gibi install.html dosyasından dosyaları yükleyeceğin tam yolu ve yapman gerekenleri öğrenebilirsin.

mastadon
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 23, 2006, 08:50:56 am »

Arkadaşlar hallettim cok sağolun ama hata sizlerin dediği şekilde değildi. Sorun admin / index içerisindeki klasördeymiş

if( preg_match("/^(3\.23|4\.)/", $version) )
         {
            $db_name = ( preg_match("/^(3\.23\.[6-9])|(3\.23\.[1-9][1-9])|(4\.)/", $version) ) ? "`$dbname`" : $dbname;

İLE DEĞİŞTİR

Kod:

if( preg_match("/^(3\.23|4\.|5\.)/", $version) )
         {
            $db_name = ( preg_match("/^(3\.23\.[6-9])|(3\.23\.[1-9][1-9])|(4\.)|(5\.)/", $version) ) ? "`$dbname`" : $dbname;

ile değiştirdeki
          if( preg_match("/^(3\.23|4\.|5\.)/", $version) )

if ile başlayan satırın önündeki boşluktanmış yeniden düzenledim sorun haloldu.
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.