Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
06, 2008, 08:20:54 pm
42719 Mesaj 8080 Konu Gönderen: 17918 Üye
Son üye: tlord
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Uygulama Yükleme, Kurulum ve Ayarları  |  Forum Kuralları « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: Forum Kuralları  (Okunma Sayısı 1584 defa)
mudkicker
Arif Ender
Admin
*

Mastered PHP

Üyelik Bilgileri WWW
Forum Kuralları
« : 23, 2005, 02:38:20 am »

Arkadaşlar, öncelikle yeni sitemizi hepiniz beğenmiştir umarım. Fakat yeni siteyle beraber bir kaç kural koyacağız. Bu kurallara uymanızı şiddetle tavsiye edeceğiz, çünkü konuların düzgün bir şekilde sürmesi amacımız.

Alıntı
Forumlarda konu açmadan önce lütfen sorununuzun olduğu konu hakkında forumda ve PHP Manual'de mutlaka araştırma yapmış olun.

Alıntı
PHP Yardım Forumu'nda kodlarınızdaki sorunu sorarken kodunuzu da mesajınıza eklemeyi unutmayın!

Alıntı
Kodlarını mutlaka kod tag'leri içine alın!

Alıntı
Cevap gelmediğinde ısrarla yeni konu açmayın, ya da konunuza "hadi nerdesiniz, cevap atan yok mu?" gibi mesajlar atmayın.

Alıntı
Eğer burada açtığınız konuda size çözüm verilmeden önce kendiniz sorununuzu çözdüyseniz, çözümü bizimle de paylaşmaya özen gösterin! Wink

Alıntı
Konu açarken konu başlığını konu içeriğiyle mümkün derecede ilişikli tutun. İmdat yardım gibi cümleleri başlık olarak kullanmayın.

Alıntı
Sadece mesaj atmak için veya gereği olmayan boş mesajlar atmayın.

Bu kuralları ihlal etmeniz halinde gerekli işlemlerin yapılabileceğini ve bunun kesinlikle bizim egomuzu tatmin ettiğimiz için değil (genelde hep böyle deniliyor o yüzden eklemek istedim) sadece forum içi huzurun bozulmasını istemediğimiz için yapıldığını unutmayın.

Herkese iyi turk-php.com gezintileri diliyoruz.

TURK-PHP.COM Yönetimi

Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.